mehmet0033' Alıntı:ÖSYM branş sıralamasını vermiyor ama... Tek kaynak bu maalesef.must109' Alıntı:mehmet0033' Alıntı:http://pgm.meb.gov.tr/daireler/ogretmen ... Ogren.aspxmust109' Alıntı:ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
siz de yazın hocam sormuşsunuz da sizde cevap yok
ben girmemiştim sadece geçen yıl 1500 lü sıralaması olanın kaçıncı sırada olduğunu öğrenmek istemiştim.
Buradaki rakam + 300
(Atananlar sıralamadan çıkarılmış onun için ekleme koydum)
Bu sıralama da iki yıl geçerli puana göre yapılmış osym sıralaması daha doğru sonuç verir onu soruyordum??
79 puan 1500lere denk geliomust109' Alıntı:ASİY' Alıntı:Bilgisayar sistemleri branş sıralaması 59. Puan87.055
siz de yazın hocam sormuşsunuz da sizde cevap yok
ben girmemiştim sadece geçen yıl 1500 lü sıralaması olanın kaçıncı sırada olduğunu öğrenmek istemiştim.
:+1:mehmettuna68' Alıntı:6470 olarak kapattı mı şimdi bilişim?
mehmettuna68' Alıntı:6470 olarak kapattı mı şimdi bilişim?
:+1:bote67' Alıntı:Konu başlığının adı değişebilir sanırım 8)
:+1:only61' Alıntı:norm kapandı mı?
btnotlari' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:norm kapandıysa il dışı atamalarının ne zaman olacağınıda açıklarlar bır an önce umarım
Sözleşme yoksa bişey yapamaz takmayın.only61' Alıntı:ben ortada kaldım ev sahibi pskolojik baskı yapıyor..
hala norm değişiyor, 5 temmuza kadar uzadığı söyleniyor. Demek ki doğrumuratbedel' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:hala norm değişiyor, 5 temmuza kadar uzadığı söyleniyor. Demek ki doğrumuratbedel' Alıntı:
only61' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:hala norm değişiyor, 5 temmuza kadar uzadığı söyleniyor. Demek ki doğrumuratbedel' Alıntı:
hocam ne demek 5 temmuz ya kafayı mı yedi bunlar?
o zaman il içi il dışı beraber olmalı yoksa millet per perişan olur :verymad:
Normun değişmesine, süresinin uzamasına vs. atama bekleyenler olarak lafımız yok da bari bizim lehimize değişsin.mehmettuna68' Alıntı:hala norm değişiyor, 5 temmuza kadar uzadığı söyleniyor. Demek ki doğrumuratbedel' Alıntı:
haberim yok hocam arkdaştan istedim bakalım yazarsa foruma ekler ilk 12 branşıuysalnedim' Alıntı:hocam ingilizce kaç olmuş?