Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
alley_upp' Alıntı:
Arkadaslar bır sıkıntı var sanırım norm sayısı dusuyor. son rakam 5679 :verymad:

diğer bölümler de durum nasıl hocam... onlar da düşüyorsa problem olacağını düşünmüyorum...
toplam ihtiyaç da düşmüş mü?

sınıf 10426
diğer branşlarda pek bir değişiklik olmaz, ingilizce dışında. ondan dolayı bilinen sayılar.

alley_upp' Alıntı:
kingfisher54' Alıntı:
biser' Alıntı:
sınıf 10426
diğer branşlarda pek bir değişiklik olmaz, ingilizce dışında. ondan dolayı bilinen sayılar.

yuh cuma günü 10426 idi. hiç mi artmamış
sınıf 9876

tamam hocam genel bir düşüş varsa bölümlerde problem olacağını düşünmüyorum.. şu an toplam ihtiyaç kaç gözüküyor...

Hocalarım genel bir düzenleme sonucu, düşer normlar. Ama merak etmeyin bu rakamlardan 4000'lere düşmez. Ancak atama bekleyen arkadaşların, twitter'dan yada başka yerden Bakanı ve Milletvekillerini sıkıştırması lazım. Bu ihtiyaca saçma bi rakam ortaya çıkmasın...

bakanlık düzenlemeye başladı anlaşılan normları 5600 ün altına geleceğini sanmam

152992 den 151700 lere gelmiş toplam norm demek ki sadece bizim branşla ikgili değil genel bir düzenleme söz konusu

mehmettuna68' Alıntı:
152992 den 151700 lere gelmiş toplam norm demek ki sadece bizim branşla ikgili değil genel bir düzenleme söz konusu

bölge normuna göre düzenleme yapılıyordur...Bir de bilişim ve ingilizce de yanlış girilenler düzeltiliyordur...

bu görüntü çok hoşuma gitti paylaşam dedim

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    5.7 KB · Görüntüleme: 411
BBNET
Geri