Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
Arkadaşlar 6000 bile fazla rahat olun. Yalnız benim merak ettiğim bundan 2 yıl önce falan il dışı iyi kötü oluyordu. O zamanlar norm ihtiyacı kaçtı acaba?

only61' Alıntı:
Arkadaşlar 6000 bile fazla rahat olun. Yalnız benim merak ettiğim bundan 2 yıl önce falan il dışı iyi kötü oluyordu. O zamanlar norm ihtiyacı kaçtı acaba?

zorunlu derslerden önce ihtiyaç 3000 lerdeydi sanırım, 3 yıl önce çok farklı olduğunu düşünmüyorum, toplam 600 kişi atandıysa 200-300 de norm ihtiyacı olmuştur yine(istifalar ölümler yeni açılan okullar-ek binalar)ben 3 yıl önce il içi atandım 20 ye yakın okul açıktı...

var olan öğretmen sayıları ile ihtiyaç sayısını kıyasladığımızda diğer branşlara göre il dışı için şansımız var gibi görünüyor tabi din kültürü ve rehberlikten sonra

arkadaşlar Allah bize de sizin gibi il dışı tayin derdine düşmeyi nasip etsin inşallah. :) şu an gidemiyeceğim hiç bi yer yok. hayırlısıyla tabi.

Y1LD1R1M' Alıntı:
arkadaşlar Allah bize de sizin gibi il dışı tayin derdine düşmeyi nasip etsin inşallah. :) şu an gidemiyeceğim hiç bi yer yok. hayırlısıyla tabi.

atanana kadar öyle düşünüyo insan herşeyi göz alıyosun.sonra işler değişiyo.herkese nasip olsun inş

ne hortumdu bee ne yapti ne etti bize ugur getirdi. simdi ne yapacan istedigin yere güzelce atanacan mecburrrrr :+1:

only61' Alıntı:
35makinist90' Alıntı:

Bir hocamız İHO lara da zorunlu ders yazısının geldiğini ve onların da norm bildirdiğini belirtti...[/quot süper oldu bu. Norm güncellemeleri ne zaman bitecek

Hocam yanlış aktardım galiba... yani mevcut sayının içinde İHO lar varmış zaten.. bizim beklediğimiz gibi extra bir artış olmayacak...

35makinist90' Alıntı:
only61' Alıntı:
35makinist90' Alıntı:

Bir hocamız İHO lara da zorunlu ders yazısının geldiğini ve onların da norm bildirdiğini belirtti...[/quot süper oldu bu. Norm güncellemeleri ne zaman bitecek

Hocam yanlış aktardım galiba... yani mevcut sayının içinde İHO lar varmış zaten.. bizim beklediğimiz gibi extra bir artış olmayacak...

İHO larda zorunlu 1 saat oldu demişlerdi en son

zilal' Alıntı:
35makinist90' Alıntı:
only61' Alıntı:
35makinist90' Alıntı:

İHO larda zorunlu 1 saat oldu demişlerdi en son

galiba aynı yazı gitmiş hocam.. 2 saattir.. zaten mevzu normu girmiş olmaları... öyle ya da böyle extra artış olmayacak gibi gözüküyor... açıklansın bakalım kaç olmuş... 5850 civarıdır muhtemelen...

iho için henüz resmi bir değişiklik yok
hiç bir yazı da gelmedi
iho için norm modulü tekrar açılmadı, en azından bizim burada (istanbul)

isikayhan' Alıntı:
iho için henüz resmi bir değişiklik yok
hiç bir yazı da gelmedi
iho için norm modulü tekrar açılmadı, en azından bizim burada (istanbul)

konya da da öyle oldu. ses yok.. hala 14 saat ders görünüyor seneye için

alley_upp' Alıntı:

hocam rica etsem bütün branşların toplam norm durumunu da paylaşabilir misiniz? bütün derken yanlış anlaşılmasın, sadece toplam norm durumu. en son 155000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

BBNET
Geri