tar1k_demir
Site Gezgini
bu norma en az 1500 atama vermeleri lazım sınıfcilar 4bin 5bin isterken biz 2bin istemisiz çok mualley_upp' Alıntı:
bu norma en az 1500 atama vermeleri lazım sınıfcilar 4bin 5bin isterken biz 2bin istemisiz çok mualley_upp' Alıntı:
tar1k_demir' Alıntı:bu norma en az 1500 atama vermeleri lazım sınıfcilar 4bin 5bin isterken biz 2bin istemisiz çok mualley_upp' Alıntı:
:alkis:alley_upp' Alıntı:
:++:mehmettuna68' Alıntı:tar1k_demir' Alıntı:bu norma en az 1500 atama vermeleri lazım sınıfcilar 4bin 5bin isterken biz 2bin istemisiz çok mualley_upp' Alıntı:
iste hocam sonuna kadar hakkınız atanmış bir öğretmen olarak destekçinizim
intel4004' Alıntı:Açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'nın uzun bir zamandan beri öğretmen yetiştirmeyle ilgili olarak YÖK ile işbirliği içinde olduğu belirtildi. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı , öğretmen ihtiyaçları ile ilgili çalışmaları yürütmek için Öğretmen Yetiştirme Çalışma Grubu oluşturdu.
Yükseköğretim Kurulu bünyesinde yer alan eğitim fakültesi dekanlarıyla, MEB üst düzey yöneticilerinden oluşan çalışma grubu öğretmen açığı olan 5 alan belirledi.
Buna göre en fazla öğretmen açığı olan alanlar; rehberlik ve psikolojik danışmanlık, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği, ilköğretim matematik öğretmenliği, özel eğitim öğretmenlikleri ve teknoloji tasarım öğretmenliği...
http://www.trthaber.com/haber/gundem/meb-acikladi-en-cok-ogretmen-ihtiyaci-olan-5-bolum-88192.html
bugün son sistem kapanacakaylin24' Alıntı:norm kadro güncellemeleri 20 mayıs-21 haziran tarihleri arasında yapılacaktır diye yazı vardı