erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
hocam kadroları aktarıldığı gibi dersleri de aktarılacak sonuçta ortaokula toplamda çok farketmez yani.mesela önceden o okulda 4 6.sınıf varsa aktarmayla bu sayı 8 e çıkacak.ScorpionM' Alıntı:alley_upp' Alıntı:bu arada son rakam 4939
Bu sayılara kadroları ilkokullarda olup ortaokullara aktarılacak öğretmenler dahil değil herhalde...
only61' Alıntı:erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
çok saçma olmaz öyle şey açılır bence
Faydalı olabılıyorsam ne mutluagd85' Alıntı:Alley_up hocam takipçinim :lol:
erenguvenc' Alıntı:arkadaşlar ben eskişehir istiyorum ama az önce il milli eğitimi aradım aldığım cevap şuu burda tüm bilişimciler norm fazlasıydı şuan onlar kadroya geçti norm açılmayacak bu nasıl iştir anlamadım tüm okullar norm girmiyormu koca eskişehir nasıl kapalı olur yazıkbizim şu halimize yaaaa 4900 açık var bunda hiç mi ekişehir yokkkk yaaa biri bir şey biliyorsa yazssın lütfen
hocam ustte sana acıklama yaptım oku ıstersenerenguvenc' Alıntı:only61' Alıntı:erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
hocammm il milli eğitimle telde görüştümmmm valla patlıcam yaaa 7 yıl oldu tam önümüz açıldı diyoruzzzz bilen biri varsa bişiler yazzsın
alley_upp' Alıntı:Faydalı olabılıyorsam ne mutluagd85' Alıntı:Alley_up hocam takipçinim :lol:
mahmutemre2211' Alıntı:Arkadaşlar ilgisiz olacak belki ama il dışı tayin ile ilgili bir sorum olacak,
Madde diyor ki:
(2) Zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar, bu yükümlülüğünü tamamlayanlar ya da muaf olan öğretmenlerden bulundukları ilde en az üç yıllık çalışma süresini tamamlayanlar iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
Ben zorunlu çalışma yükümlüsüyüm ve 5. bölgedeyim, 3 senem dolunca 5. bölge olan başka bir yere tayin aldıramıyacak mıyım? Ben oluyor diye biliyordum
Hayallerimin yıkıldığı mesaj 120 puanım var tef mezunuyum hala memlekete dönemedim.erenguvenc' Alıntı:only61' Alıntı:erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
hocammm il milli eğitimle telde görüştümmmm valla patlıcam yaaa 7 yıl oldu tam önümüz açıldı diyoruzzzz bilen biri varsa bişiler yazzsın
5003mehmettuna68' Alıntı:alley_upp' Alıntı:Faydalı olabılıyorsam ne mutluagd85' Alıntı:Alley_up hocam takipçinim :lol:
Normda son durum nedir hocam
alley_upp' Alıntı:mahmutemre2211' Alıntı:Arkadaşlar ilgisiz olacak belki ama il dışı tayin ile ilgili bir sorum olacak,
Madde diyor ki:
(2) Zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar, bu yükümlülüğünü tamamlayanlar ya da muaf olan öğretmenlerden bulundukları ilde en az üç yıllık çalışma süresini tamamlayanlar iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.
Ben zorunlu çalışma yükümlüsüyüm ve 5. bölgedeyim, 3 senem dolunca 5. bölge olan başka bir yere tayin aldıramıyacak mıyım? Ben oluyor diye biliyordum
yıne zorunlu calısma bolgesınde bulunan bır okula ısteyebılırsınız
sadece bızım bransla ıng bransı degısıyor. ıng de de pek bı degısım yok dıgerlerı aynen hocamvkgz' Alıntı:Bugune ait tum derslerin listesi varmi arkadaslar
açılış iyi kanımcaalley_upp' Alıntı:bu arada son rakam 4939
Nadir SERT' Alıntı:Hayallerimin yıkıldığı mesaj 120 puanım var tef mezunuyum hala memlekete dönemedim.erenguvenc' Alıntı:only61' Alıntı:erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
alley_upp' Alıntı:hocam ustte sana acıklama yaptım oku ıstersenerenguvenc' Alıntı:only61' Alıntı:erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
alley_upp' Alıntı:5003mehmettuna68' Alıntı:alley_upp' Alıntı:Faydalı olabılıyorsam ne mutluagd85' Alıntı:Alley_up hocam takipçinim :lol:
Normda son durum nedir hocam
Ya bu Eskişehir nasıl bir ildir. Senelerdir açık yok. Memlekete hiç gidemeyecek miyiz?erenguvenc' Alıntı:Nadir SERT' Alıntı:Hayallerimin yıkıldığı mesaj 120 puanım var tef mezunuyum hala memlekete dönemedim.erenguvenc' Alıntı:only61' Alıntı:erenguvenc' Alıntı:Arkadaşlar eskişehir hakkında bilgisi olan var mı? lütfen biri bişi yazzsın hala norm fazlası öğretmen var diyorlar bu nasıl oluyor il ile bizzat görüştüm
eskişehirrr yaa nasıll güncellediler normuuu bilmem
zorunlu_ogrt' Alıntı:Ya arkadaşlar, tamam norm fazlası olanlar var; ama zaten o kişiler de toplam öğretmen sayısına dahil. Yani mebbis sisteminde o kişiler de mevcut öğretmen sayısına dahildir. Bu durumda sorun yok. Basit bir matematik hesabı yapalım:
ihtiyaç= toplam norm- mevcut norm(mevcut normların hangi okulda olduğu veya o okulda fazlalık olup olmadığı bizi ilgilendirmez)
Bence içinizi ferah tutun.
zorunlu_ogrt' Alıntı:Ya arkadaşlar, tamam norm fazlası olanlar var; ama zaten o kişiler de toplam öğretmen sayısına dahil. Yani mebbis sisteminde o kişiler de mevcut öğretmen sayısına dahildir. Bu durumda sorun yok. Basit bir matematik hesabı yapalım:
ihtiyaç= toplam norm- mevcut norm(mevcut normların hangi okulda olduğu veya o okulda fazlalık olup olmadığı bizi ilgilendirmez)
Bence içinizi ferah tutun.