Son Dakika norm durumu!!!! 5000 Bin Kırılma noktası geçildi!

Kodla Büyü
tar1k_demir' Alıntı:
Benim hangi hareketimden dolayı şikayetçisin arkadaşım? Söyle de yanlışımız varsa düzeltelim inşallah.

Yanlışlık oldu hocam kusura bakma... Yazıyı atfettiğin kişi sandım bir an için... Tekrar özür dilerim hocam.

arkadaşlar ahanda cortu çektik... Mebbisten Türkiye Öğretmen ihtiyaç bilgileri paylaşıma açıldığı için bir site bunu haber yapmış...Bakanlık bunu görürse kötü olabilir.Bu başlık ve türevleri hemen havaya uçurulmalı.Arkadaşlarımız mağdur olmasın acilen silinsin ve bu konu kapatılsın diye düşünüyorum..

ismailt' Alıntı:
arkadaşlar ahanda cortu çektik... Mebbisten Türkiye Öğretmen ihtiyaç bilgileri paylaşıma açıldığı için bir site bunu haber yapmış...Bakanlık bunu görürse kötü olabilir.Bu başlık ve türevleri hemen havaya uçurulmalı.Arkadaşlarımız mağdur olmasın acilen silinsin ve bu konu kapatılsın diye düşünüyorum..
hangi site haber yapmış hocam

Arkadaşlar site prim yapmasın diye ismini yazmıyorum.Yoksa hit yaptıkça üstüne düşerler.

ismailt' Alıntı:
Arkadaşlar site prim yapmasın diye ismini yazmıyorum.Yoksa hit yaptıkça üstüne düşerler.
hocam bir kişinin beyanıyla başlık silineceğini sanmıyorum. yönetimden bir arkadaşa yollayın sitenin linkini, sakıncalıysa zaten gereken yapılır.

memurlar nette de konu olarak açılmış siteye link verilmiş yalnız mebden alınan bilgiye göre diyor.Sanırım bizim arkadaşların verdiği listelerin birini almış eleman worde çevirmiş.

yok hocam ya sıkıntı yaa. google 2013 öğretmen ihtiyacı yazın memurlarda, mebpersoneline kadar birçok site zaten geçen hafta bunu yayınladı.

ayrıca bunu zaten meb bilgi edinmeye yazınca cevaplıyorlar bize. sadece cevap süresi boyunca bekleyeceğiz o kadar. bu normların bilinmesi devlet sırrı değil ki.

her_dem' Alıntı:
yok hocam ya sıkıntı yaa. google 2013 öğretmen ihtiyacı yazın memurlarda, mebpersoneline kadar birçok site zaten geçen hafta bunu yayınladı.

ayrıca bunu zaten meb bilgi edinmeye yazınca cevaplıyorlar bize. sadece cevap süresi boyunca bekleyeceğiz o kadar. bu normların bilinmesi devlet sırrı değil ki.
aynen bir sıkıntı olmaz olsa tüm ilçelere açılmazdı

Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.

oyungezer' Alıntı:
Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.
il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlar

mehmettuna68' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlar
hocam memurun basın yayına kendi tasarrufunda bilgi vermesi yasal değil.Milletvekilleri bile soru medyada kullanabilmek için soru önergesi ile alabiliyor bu tür bilgileri

ismailt' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
hocam memurun basın yayına kendi tasarrufunda bilgi vermesi yasal değil.Milletvekilleri bile soru medyada kullanabilmek için soru önergesi ile alabiliyor bu tür bilgileri
arkadaşım sen bana özelden at son durumu ben yayınlarım sen merak etme

mehmettuna68' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
arkadaşım sen bana özelden at son durumu ben yayınlarım sen merak etme
+1 :)

bugün saat 11.30 da İlçe Milli Eğitimde görevli arkadaşıma sordum. İl Milli Eğitimi aradı bilgi aldı. Ordan duyduğum sayı 5150

leventgenc' Alıntı:
bugün saat 11.30 da İlçe Milli Eğitimde görevli arkadaşıma sordum. İl Milli Eğitimi aradı bilgi aldı. Ordan duyduğum sayı 5150
Facede gördüm kesin liste sanırım mebpersonel yayınlamış hocam 4807 olarak yazıyor

rose_tek' Alıntı:
leventgenc' Alıntı:
Facede gördüm kesin liste sanırım mebpersonel yayınlamış hocam 4807 olarak yazıyor
hocam o liste burda da paylaşıldı. O dün akşam ki normdu şuan hala güncelleme sürüyor illerde

4807 dünün kapanış sayısıydı. BT bu sabah borsaya 5003 ile başlamıştı, gün sonu kaçla kapatacak acaba? 3 gündür en çok değer kazanan hisseler BT'de :) :D

başka sitelere aldanmayın en güncel sayılar burda :D sitelerin bazıları alıntı yapmış burdan insan bilgisayarbilişim.net farkıdır diye yazar :D

mehmettuna68' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
Bu konuyu daha fazla uzatıp huzurumuz kaçmasın arkadaşlar. Normları paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Lütfen devam edin. Sadece bu norm konusunda yorumlar paylaşalım artık

BBNET
Geri