falloosely
Aktif Üye
tar1k_demir' Alıntı:Bazı insanlar vardır her yerde fitne fesatlık yaparlar diğerlerinin huzurunu kaçırmak onlar için bir görevdir. Allah bu tür insanlarla karşılaştırmasın. (Söz meclisten dışarı)
+1

tar1k_demir' Alıntı:Bazı insanlar vardır her yerde fitne fesatlık yaparlar diğerlerinin huzurunu kaçırmak onlar için bir görevdir. Allah bu tür insanlarla karşılaştırmasın. (Söz meclisten dışarı)
tar1k_demir' Alıntı:Benim hangi hareketimden dolayı şikayetçisin arkadaşım? Söyle de yanlışımız varsa düzeltelim inşallah.
Est hocam onemli degilfalloosely' Alıntı:tar1k_demir' Alıntı:Benim hangi hareketimden dolayı şikayetçisin arkadaşım? Söyle de yanlışımız varsa düzeltelim inşallah.
Yanlışlık oldu hocam kusura bakma... Yazıyı atfettiğin kişi sandım bir an için...
Tekrar özür dilerim hocam.
hangi site haber yapmış hocamismailt' Alıntı:arkadaşlar ahanda cortu çektik... Mebbisten Türkiye Öğretmen ihtiyaç bilgileri paylaşıma açıldığı için bir site bunu haber yapmış...Bakanlık bunu görürse kötü olabilir.Bu başlık ve türevleri hemen havaya uçurulmalı.Arkadaşlarımız mağdur olmasın acilen silinsin ve bu konu kapatılsın diye düşünüyorum..
hocam bir kişinin beyanıyla başlık silineceğini sanmıyorum. yönetimden bir arkadaşa yollayın sitenin linkini, sakıncalıysa zaten gereken yapılır.ismailt' Alıntı:Arkadaşlar site prim yapmasın diye ismini yazmıyorum.Yoksa hit yaptıkça üstüne düşerler.
aynen bir sıkıntı olmaz olsa tüm ilçelere açılmazdıher_dem' Alıntı:yok hocam ya sıkıntı yaa. google 2013 öğretmen ihtiyacı yazın memurlarda, mebpersoneline kadar birçok site zaten geçen hafta bunu yayınladı.
ayrıca bunu zaten meb bilgi edinmeye yazınca cevaplıyorlar bize. sadece cevap süresi boyunca bekleyeceğiz o kadar. bu normların bilinmesi devlet sırrı değil ki.
il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlaroyungezer' Alıntı:Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.
hocam memurun basın yayına kendi tasarrufunda bilgi vermesi yasal değil.Milletvekilleri bile soru medyada kullanabilmek için soru önergesi ile alabiliyor bu tür bilgilerimehmettuna68' Alıntı:il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlaroyungezer' Alıntı:Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.
arkadaşım sen bana özelden at son durumu ben yayınlarım sen merak etmeismailt' Alıntı:hocam memurun basın yayına kendi tasarrufunda bilgi vermesi yasal değil.Milletvekilleri bile soru medyada kullanabilmek için soru önergesi ile alabiliyor bu tür bilgilerimehmettuna68' Alıntı:il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlaroyungezer' Alıntı:Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.
+1mehmettuna68' Alıntı:arkadaşım sen bana özelden at son durumu ben yayınlarım sen merak etmeismailt' Alıntı:hocam memurun basın yayına kendi tasarrufunda bilgi vermesi yasal değil.Milletvekilleri bile soru medyada kullanabilmek için soru önergesi ile alabiliyor bu tür bilgilerimehmettuna68' Alıntı:il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlaroyungezer' Alıntı:Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.
alley_upp' Alıntı:Son Dakika norm durumu!!!!
rose_tek' Alıntı:Arkadaşlar norm belli olmuş 4807 açık var yaşasınmatematiği bile geçmişiz
![]()
şimdi 5500 ü buldu mu acabaleventgenc' Alıntı:bugün saat 11.30 da İlçe Milli Eğitimde görevli arkadaşıma sordum. İl Milli Eğitimi aradı bilgi aldı. Ordan duyduğum sayı 5150
Facede gördüm kesin liste sanırım mebpersonel yayınlamış hocam 4807 olarak yazıyorleventgenc' Alıntı:bugün saat 11.30 da İlçe Milli Eğitimde görevli arkadaşıma sordum. İl Milli Eğitimi aradı bilgi aldı. Ordan duyduğum sayı 5150
hocam o liste burda da paylaşıldı. O dün akşam ki normdu şuan hala güncelleme sürüyor illerderose_tek' Alıntı:Facede gördüm kesin liste sanırım mebpersonel yayınlamış hocam 4807 olarak yazıyorleventgenc' Alıntı:bugün saat 11.30 da İlçe Milli Eğitimde görevli arkadaşıma sordum. İl Milli Eğitimi aradı bilgi aldı. Ordan duyduğum sayı 5150
Bu konuyu daha fazla uzatıp huzurumuz kaçmasın arkadaşlar. Normları paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Lütfen devam edin. Sadece bu norm konusunda yorumlar paylaşalım artıkmehmettuna68' Alıntı:il ve ilçe mebbis'te görevli olan arakdaşlar yazıyor hocam. Bunda ne sıkıntısı olabilir gizli belge değil ki bunlaroyungezer' Alıntı:Arkadaşlar bu bilgileri paylaşmak sakıncalı olabilir yasal açıdan. Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım.