Sendika değiştirmeyi düşünüyorum

Kodla Büyü
Politik olmayan ve ögretmenin cebine calisan bir sendika var mi?Varsa yoksa bedava haklar.Eniste 17 sene once doguda 5 bin sinir tazminati ucreti aliyordu.

İsmail koncuk milletvekili olmasaydı, dedikleriniz doğruydu. Bağımsızlık veya arkasında siyasi parti yok yerine başka argümanlarla sendikayı öne çıkartmak daha mantıklı olacaktır.

Arkasında, kuruluşunda, sağında solunda siyasi parti olmayan sendikalar
1-) Anadolu Eğitim Sen
2-) Eğitim Gücü Sen

Ha onlarında başka sorunları var ayrı mesele.

Ama benim için birinci öncelik arkasında siyasi parti olmaması.

Ekli dosyayı görüntüle 82542Ekli dosyayı görüntüle 82543Ekli dosyayı görüntüle 82544
ismail koncuk hangş partide ki ayrıca millet vekili olduğuna emin misiniz sallıyorsunuz sadece

sendiak dediğin öğretmenin hakkını koruru kendi özgürlü bile ele alklamış sendika olur mu? eğitim bir sen sendika bile değil ama 440 bin üyesi var bu üylerin hepsi bu öğretmnlerin hepsinin hakkını yiyor o sendikaya üye olan hiç bir kimseye hakkımı helal etmem türki etğim sen de devlet bahçe izin verme diye korkusundan eylem yapamdı öyle sendika mı olur. aklınızı başınıza alın sırf müdüre ters düşmeyim diye bu milletin hakkını yemeyin. ali ayncın oğlu szayenizde milarlık şirket sahibi oldu

Gerçekten araştırmayı bilmediğiniz yetmiyor gibi, "sallıyorsunuz sadece" gibi kendi seviyenizi gösteren aşağılık cümleler kuruyorsunuz.
kardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın bence

kardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın bence
Kendileri Şu an iyi parti üyesidir. Önceki dönem milletvekilidir. Ömür boyunca mı milletvekili olması gerekiyor?
Hürriyetçi eğitim sen kurulurken, büyürken vs sendikanın her anında öğretmen olarak değil, milletvekili kimliğiyle yanında olmuştur. (Önceki mesajımda kendi attığı twitlerin ekran görüntüsü var.)

TBMM Milletvekili ayrıntı sayfası

Bir sendikanın siyasetle bağlantısı olması için ne olması gerekiyor?

Son düzenleme:
Bilmeden fikri sahibi oluyorsunuz hurroyetci egtim sen başkanı lee net bey bunu defalarca söyledi bizim herhangi partinize hiç bir bağımız yok diye hala niye anlamak istemiyorsunuz. Siz bununlenilgi bir bağ varsa ispatlayan ben yarın istafa edeceğim. Bu arkadaslari yıllardır tanırım. Amaçları hiç bir baskı altında olaydan özgürce sendikacılık yapmak. Sırf çamur at izi kalsın diye laf söylüyorsunuz ayıp

Kendileri Şu an iyi parti üyesidir. Önceki dönem milletvekilidir. Ömür boyunca mı milletvekili olması gerekiyor?
Hürriyetçi eğitim sen kurulurken, büyürken vs sendikanın her anında öğretmen olarak değil, milletvekili kimliğiyle yanında olmuştur. (Önceki mesajımda kendi attığı twitlerin ekran görüntüsü var.)

TBMM Milletvekili ayrıntı sayfası

Bir sendikanın siyasetle bağlantısı olması için ne olması gerekiyor?
Cehaletiniz de bu kadar. Bu sendikanin kurulmasında ismail konuğun olması siyasi bağla alakalı bir durum değildir. Siyasi kıldı kendisini bağlar lakin istenilen durum özgürce bir sendikanin var olmasıdır. Bugün bu sendikanin başkanı defalarca bizim hiç bir siyasi parti ile bağımız yok hiç bir cemaatvakifla bağımız yok diyor daha ne yapacağız ki oturup iftira atıyorsunuz

Sendika tavsiyesinde bulunulacaksa benim de bir önerim var. Temsil kabiliyeti olan üyelerin yazması daha iyi olur.

Bir sendikanin siyasi olmasından ziyade sendika ne kadar özgür. İstediği her türlü kararı özgürce alabiliyor mu bu konuda memursen sicili en bozuk olanı hükumet ne derse onu yapmak zorunda bunu herkes bilir lakin her yıl üyesinden artırıyor. Türk egitimsenden son yıllarda partinin güdümünde girdi devletbahce eylem kararını iptal etti turk eğitimden korkusundan eylem yapmadı. Eğitimden pkk nin güdümünde. Ben sendiklari suçlanıyor ne ekersen onu biçersin. Bizim öğretmen zihniyeti maalesef bu

Sayın arkadaşlar, daha önceki mesajlarda da belirttim. Şahsen son zamanki yaşanan gerek maddi, gerekse manevi anlamda birçok kazanımlarımızın alınmadığına şahit olduğum için Hürriyetçi Eğitim Sen'i seçtim. Seçmem de A ve B sendikalarındaki duruşa karşı yeni bir duruşla geleceğini, karşılarına ilerleyen zamanlarda ayırıcı, toplayıcı bir güç, sendika olarak çıkacaklarını düşündüğüm için aynı zamanda üyelerinde gördüğüm farklı bakış açısı için geçtim. Sendikalı olmam, bir taraf olmam diyen arkadaşlarda olabilir, ama tarafsınız. Sendikasızsınız. Saygı duyarım. Sendikasızım hiçbir şekilde alınan alınmayan kararlarda payım yoktur demek ne kadar doğru. A,B, C ve hiçbir parti ve sendika ile ilişkisi olmayan "Sendikasızlar". Herkes sendikasınız seçebilir, sendikasız da olabilir. Nedenlerimi paylaştım. Çok canım sıkılır,kriterleri değişirse,şu anda olmamdaki sebebler ortadan kaybolursa sendikasız devam edebilirim. "sendikasız" devam etmek de bir tercih ve yükümlülük doğurur. Çok da ortada sendikasızım, şuyum, buyum demek sorumluluklarımızı üzerimizden atmaz. Bazı bir kesim var ağır top gibiler. Yerlerinizi değiştirmezler. Farklı bir konu. Müdür Bey'e dilekçe vereceğiniz için sendika giriş ve çıkış işlemlerinde net olun...

O yüzden fazla kurcalamayın. Üye olun ya da olmayın. Keyfiniz bilir.

Başlığı açan kişi, başlığı açtıktan sonra tek bir yorum bile yapmadı. Sonrada millet burada birbirine salladı. Oturup millet birbirine nasıl laf sokuyor diye izliyor herhalde.

Başlığı açan kişi, başlığı açtıktan sonra tek bir yorum bile yapmadı. Sonrada millet burada birbirine salladı. Oturup millet birbirine nasıl laf sokuyor diye izliyor herhalde.
alakası yok hocam, yorum yazan arkadaşların fikirlerini öğrenmiş oldum, kime sen haklısın kime sen haksızsın diyeyim veya siizn sendika iyi çalışıyor diyeyim. herkes hangi sendika olması gerektiğini söylemiş. Sendika konusunu açtığım içinde pişman oldum.

Cehaletiniz de bu kadar. Bu sendikanin kurulmasında ismail konuğun olması siyasi bağla alakalı bir durum değildir. Siyasi kıldı kendisini bağlar lakin istenilen durum özgürce bir sendikanin var olmasıdır. Bugün bu sendikanin başkanı defalarca bizim hiç bir siyasi parti ile bağımız yok hiç bir cemaatvakifla bağımız yok diyor daha ne yapacağız ki oturup iftira atıyorsunuz
Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olan sağ görüşlüler tarafından kurulmadı mı hocam. Eğitim-sen'in bazı söylemlerinden rahatsız olan kesim nasıl Eğitim-iş'i kurduysa, Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olanlar tarafından kuruldu.

Kurtlar Vadisinde Hüsrev Ağanın bir sözü vardı. Benim tozum kadar beyazsın Necmi anlat diye. Hürriyetçi eğitim sen muhalif sağ görüşlülerin sendikasıdır. Onun dışında bir söylemin varsa anlat hocam.

Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olan sağ görüşlüler tarafından kurulmadı mı hocam. Eğitim-sen'in bazı söylemlerinden rahatsız olan kesim nasıl Eğitim-iş'i kurduysa, Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olanlar tarafından kuruldu.

Kurtlar Vadisinde Hüsrev Ağanın bir sözü vardı. Benim tozum kadar beyazsın Necmi anlat diye. Hürriyetçi eğitim sen muhalif sağ görüşlülerin sendikasıdır. Onun dışında bir söylemin varsa anlat hocam.
Öncelikle hurriyetci eğitim sen akp ile mhp yanasmasindan tepki olarak kurulmadı yanlış bir bir bilgiye sahipsiniz. Mhp içinde iki ye bölünce kamusen taraf seçti meral aksinedir yanımda saf tuttu başını ismail konuk çekiyordu sonra devlet bahçeli kamiseni aforoz etti. Daha sonra ortalık yumuşayıncaya kanusen devlet bahçeliye biat etti boyatıp etmeyen kesimde hurriyetci eğitim seni kurdu. Huriyyetci egtim senin muhalif tarafı var mi tabikide vardır lakin bu bu sendika siyasi parti değildir sendikanin önceliği öğretmenlerin haklarını ve hukuku geliştirmek ve korumak bunu da hiç bir siyasi baskı maden yapmaktır. Hurriyetci eğitim sen hiç bir siyasi partinin etkinde ve yetkisinde değildir önemli olan budur

samsunda yaşanan siyasi sendika gelişmeleri üzerine kuruldu, tekrar söylüyorum siyaset yoktur diyen bilmeden konuşuyor itibar etmeyiniz

samsunda yaşanan siyasi sendika gelişmeleri üzerine kuruldu, tekrar söylüyorum siyaset yoktur diyen bilmeden konuşuyor itibar etmeyiniz
Siyaset yoktur derken bence söylenmek istenen bir partiden emir almaması, genel başkanını, il şube başkanını yada başkanlığa aday olacakların bir partiden onay almaması.

ilksms
Geri