edamnur
Aktif Üye
neden değiştirmek istiyorsunuz bu cevap ne aradığınızı söylerMerhaba arkadaşlar, sendika değiştirmeyi düşünüyorum
Hangi sendika, neden? şeklinde sormak istiyorum.
neden değiştirmek istiyorsunuz bu cevap ne aradığınızı söylerMerhaba arkadaşlar, sendika değiştirmeyi düşünüyorum
Hangi sendika, neden? şeklinde sormak istiyorum.
ismail koncuk hangş partide ki ayrıca millet vekili olduğuna emin misiniz sallıyorsunuz sadeceİsmail koncuk milletvekili olmasaydı, dedikleriniz doğruydu. Bağımsızlık veya arkasında siyasi parti yok yerine başka argümanlarla sendikayı öne çıkartmak daha mantıklı olacaktır.
Arkasında, kuruluşunda, sağında solunda siyasi parti olmayan sendikalar
1-) Anadolu Eğitim Sen
2-) Eğitim Gücü Sen
Ha onlarında başka sorunları var ayrı mesele.
Ama benim için birinci öncelik arkasında siyasi parti olmaması.
Ekli dosyayı görüntüle 82542Ekli dosyayı görüntüle 82543Ekli dosyayı görüntüle 82544
Gerçekten araştırmayı bilmediğiniz yetmiyor gibi, "sallıyorsunuz sadece" gibi kendi seviyenizi gösteren aşağılık cümleler kuruyorsunuz.ismail koncuk hangş partide ki ayrıca millet vekili olduğuna emin misiniz sallıyorsunuz sadece
Dile kolay 22 senekardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın benceGerçekten araştırmayı bilmediğiniz yetmiyor gibi, "sallıyorsunuz sadece" gibi kendi seviyenizi gösteren aşağılık cümleler kuruyorsunuz.
Kendileri Şu an iyi parti üyesidir. Önceki dönem milletvekilidir. Ömür boyunca mı milletvekili olması gerekiyor?kardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın bence
Hodri meydan ispatla bilelim. Mesele geçen ay kongresi oldu herhangi partininmillet vekili il başkanı veya herhanginpartinin bir üyesi gelmiş mi ispatlayqmazsaniz ne olacakhürriyetçi eğitim sen politik bir sendikadır, bunu tartışmaya gerek yok bu bilinen bir gerçek.
Cehaletiniz de bu kadar. Bu sendikanin kurulmasında ismail konuğun olması siyasi bağla alakalı bir durum değildir. Siyasi kıldı kendisini bağlar lakin istenilen durum özgürce bir sendikanin var olmasıdır. Bugün bu sendikanin başkanı defalarca bizim hiç bir siyasi parti ile bağımız yok hiç bir cemaatvakifla bağımız yok diyor daha ne yapacağız ki oturup iftira atıyorsunuzKendileri Şu an iyi parti üyesidir. Önceki dönem milletvekilidir. Ömür boyunca mı milletvekili olması gerekiyor?
Hürriyetçi eğitim sen kurulurken, büyürken vs sendikanın her anında öğretmen olarak değil, milletvekili kimliğiyle yanında olmuştur. (Önceki mesajımda kendi attığı twitlerin ekran görüntüsü var.)
TBMM Milletvekili ayrıntı sayfası
Bir sendikanın siyasetle bağlantısı olması için ne olması gerekiyor?
alakası yok hocam, yorum yazan arkadaşların fikirlerini öğrenmiş oldum, kime sen haklısın kime sen haksızsın diyeyim veya siizn sendika iyi çalışıyor diyeyim. herkes hangi sendika olması gerektiğini söylemiş. Sendika konusunu açtığım içinde pişman oldum.Başlığı açan kişi, başlığı açtıktan sonra tek bir yorum bile yapmadı. Sonrada millet burada birbirine salladı. Oturup millet birbirine nasıl laf sokuyor diye izliyor herhalde.
Doğru örnek, iyi filmdir.1973 yıl yapımı Diyet filmi aklıma geldi. O filmde sendika nedir, ne işe yarar soruları çok güzel işlenmiş..
Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olan sağ görüşlüler tarafından kurulmadı mı hocam. Eğitim-sen'in bazı söylemlerinden rahatsız olan kesim nasıl Eğitim-iş'i kurduysa, Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olanlar tarafından kuruldu.Cehaletiniz de bu kadar. Bu sendikanin kurulmasında ismail konuğun olması siyasi bağla alakalı bir durum değildir. Siyasi kıldı kendisini bağlar lakin istenilen durum özgürce bir sendikanin var olmasıdır. Bugün bu sendikanin başkanı defalarca bizim hiç bir siyasi parti ile bağımız yok hiç bir cemaatvakifla bağımız yok diyor daha ne yapacağız ki oturup iftira atıyorsunuz
Öncelikle hurriyetci eğitim sen akp ile mhp yanasmasindan tepki olarak kurulmadı yanlış bir bir bilgiye sahipsiniz. Mhp içinde iki ye bölünce kamusen taraf seçti meral aksinedir yanımda saf tuttu başını ismail konuk çekiyordu sonra devlet bahçeli kamiseni aforoz etti. Daha sonra ortalık yumuşayıncaya kanusen devlet bahçeliye biat etti boyatıp etmeyen kesimde hurriyetci eğitim seni kurdu. Huriyyetci egtim senin muhalif tarafı var mi tabikide vardır lakin bu bu sendika siyasi parti değildir sendikanin önceliği öğretmenlerin haklarını ve hukuku geliştirmek ve korumak bunu da hiç bir siyasi baskı maden yapmaktır. Hurriyetci eğitim sen hiç bir siyasi partinin etkinde ve yetkisinde değildir önemli olan budurMhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olan sağ görüşlüler tarafından kurulmadı mı hocam. Eğitim-sen'in bazı söylemlerinden rahatsız olan kesim nasıl Eğitim-iş'i kurduysa, Mhp'nin Akp ile yakınlaşmasından rahatsız olanlar tarafından kuruldu.
Kurtlar Vadisinde Hüsrev Ağanın bir sözü vardı. Benim tozum kadar beyazsın Necmi anlat diye. Hürriyetçi eğitim sen muhalif sağ görüşlülerin sendikasıdır. Onun dışında bir söylemin varsa anlat hocam.
Siyaset yoktur derken bence söylenmek istenen bir partiden emir almaması, genel başkanını, il şube başkanını yada başkanlığa aday olacakların bir partiden onay almaması.samsunda yaşanan siyasi sendika gelişmeleri üzerine kuruldu, tekrar söylüyorum siyaset yoktur diyen bilmeden konuşuyor itibar etmeyiniz