edamnur
Aktif Üye
neden değiştirmek istiyorsunuz bu cevap ne aradığınızı söylerMerhaba arkadaşlar, sendika değiştirmeyi düşünüyorum
Hangi sendika, neden? şeklinde sormak istiyorum.
neden değiştirmek istiyorsunuz bu cevap ne aradığınızı söylerMerhaba arkadaşlar, sendika değiştirmeyi düşünüyorum
Hangi sendika, neden? şeklinde sormak istiyorum.
ismail koncuk hangş partide ki ayrıca millet vekili olduğuna emin misiniz sallıyorsunuz sadeceİsmail koncuk milletvekili olmasaydı, dedikleriniz doğruydu. Bağımsızlık veya arkasında siyasi parti yok yerine başka argümanlarla sendikayı öne çıkartmak daha mantıklı olacaktır.
Arkasında, kuruluşunda, sağında solunda siyasi parti olmayan sendikalar
1-) Anadolu Eğitim Sen
2-) Eğitim Gücü Sen
Ha onlarında başka sorunları var ayrı mesele.
Ama benim için birinci öncelik arkasında siyasi parti olmaması.
Ekli dosyayı görüntüle 82542Ekli dosyayı görüntüle 82543Ekli dosyayı görüntüle 82544
Gerçekten araştırmayı bilmediğiniz yetmiyor gibi, "sallıyorsunuz sadece" gibi kendi seviyenizi gösteren aşağılık cümleler kuruyorsunuz.ismail koncuk hangş partide ki ayrıca millet vekili olduğuna emin misiniz sallıyorsunuz sadece
Dile kolay 22 senekardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın benceGerçekten araştırmayı bilmediğiniz yetmiyor gibi, "sallıyorsunuz sadece" gibi kendi seviyenizi gösteren aşağılık cümleler kuruyorsunuz.
Kendileri Şu an iyi parti üyesidir. Önceki dönem milletvekilidir. Ömür boyunca mı milletvekili olması gerekiyor?kardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın bence