Sendika değiştirmeyi düşünüyorum

Kodla Büyü
Politik olmayan ve ögretmenin cebine calisan bir sendika var mi?Varsa yoksa bedava haklar.Eniste 17 sene once doguda 5 bin sinir tazminati ucreti aliyordu.

İsmail koncuk milletvekili olmasaydı, dedikleriniz doğruydu. Bağımsızlık veya arkasında siyasi parti yok yerine başka argümanlarla sendikayı öne çıkartmak daha mantıklı olacaktır.

Arkasında, kuruluşunda, sağında solunda siyasi parti olmayan sendikalar
1-) Anadolu Eğitim Sen
2-) Eğitim Gücü Sen

Ha onlarında başka sorunları var ayrı mesele.

Ama benim için birinci öncelik arkasında siyasi parti olmaması.

Ekli dosyayı görüntüle 82542Ekli dosyayı görüntüle 82543Ekli dosyayı görüntüle 82544
ismail koncuk hangş partide ki ayrıca millet vekili olduğuna emin misiniz sallıyorsunuz sadece

sendiak dediğin öğretmenin hakkını koruru kendi özgürlü bile ele alklamış sendika olur mu? eğitim bir sen sendika bile değil ama 440 bin üyesi var bu üylerin hepsi bu öğretmnlerin hepsinin hakkını yiyor o sendikaya üye olan hiç bir kimseye hakkımı helal etmem türki etğim sen de devlet bahçe izin verme diye korkusundan eylem yapamdı öyle sendika mı olur. aklınızı başınıza alın sırf müdüre ters düşmeyim diye bu milletin hakkını yemeyin. ali ayncın oğlu szayenizde milarlık şirket sahibi oldu

Gerçekten araştırmayı bilmediğiniz yetmiyor gibi, "sallıyorsunuz sadece" gibi kendi seviyenizi gösteren aşağılık cümleler kuruyorsunuz.
kardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın bence

kardeşim ismail koncuk şaun millet vekili değil ve şu an bir partiye mensup değil hüriiyetçi eğitim sen kişilere bağlı bir sendika değildir. bilmediğiniz için sallıyorsunuz diyorum. ben yalan söylüyorsam buyrun ispatlayın. sen bilmediğin konuda ahkam keseceksin biz sallıyon deyince seviyesiz mi olduk çok garip bir durum. bilmediğniz konularda yorum yapmayın bence
Kendileri Şu an iyi parti üyesidir. Önceki dönem milletvekilidir. Ömür boyunca mı milletvekili olması gerekiyor?
Hürriyetçi eğitim sen kurulurken, büyürken vs sendikanın her anında öğretmen olarak değil, milletvekili kimliğiyle yanında olmuştur. (Önceki mesajımda kendi attığı twitlerin ekran görüntüsü var.)

TBMM Milletvekili ayrıntı sayfası

Bir sendikanın siyasetle bağlantısı olması için ne olması gerekiyor?

Son düzenleme:
ilksms
Geri