bywise31390
Üye
Sandık görevleri belli olan var mı? Nasıl seçiliyor? İade hakkı var mı?
İstanbul Kartal'da belli olmadı hocam.. İlçe seçim kurulu kurayla seçiyor diye biliyorum.. Sağlık sorununuz ya da cenaze, düğün gibi geçerli sebebiniz yoksa iade yapamazsınız.. Belki görev çıkmayan birine devredebilirsiniz ilçe seçim kuruluna giderek..Sandık görevleri belli olan var mı? Nasıl seçiliyor? İade hakkı var mı?
Seçmen sandık bilgileri 15/04/2023 sabah (09:30 gibi) baktığımda oy kullanılacak sandık bilgisi vardı şimdi (13:53) yok. Güncelleme v.s. olabilir.
Maalesef. Kaç seçim yılıdır burdayım maraşta; yanımdaki okulun görevlileri belli. O yüzden hiçbirinde görev almadım. Bu sene hayatta kalanlara isteğine bakmadan geçireceğiz görevleri dediler. Naparım bilmiyorum. Adam bi de dalga geçer gibi geceden ya da birgün önceden gidin görev yerine diyor. Sonuçda dağ köyleri bile mühalle oldu.Dönüş için beklemek de cabasıSeçim görevleri çıkarken bile torpil yapıyorlar. Adamı olanı merkeze olmayanı köylere gönderiyorlar.
Seçim görevleri çıkarken bile torpil yapıyorlar. Adamı olanı merkeze olmayanı köylere gönderiyorlar.
Kura sandık başkanlarını topluca belirlemek için. Bu havuz oluştuktan sonra kimin hangi sandıkta olacağı kura ile olmayacaktırSözde kura ile dağıtacaklar bu sene kanuna yeni madde eklemişler bunla ilgili dediler. Umarım sizin dediğiniz gibi olmaz.
Görevli olanlara seçmen bilgi kağıdında görevli oldukları okul mu gözüküyor yoksa herkese standart ikametine göre olan okul mu?
nereden görüyorsunuz görev çıktığını bizde hala aynı hanede ki seçmenler çıkıyor başka birşey görünmüyorGörevli olanlara seçmen bilgi kağıdında görevli oldukları okul mu gözüküyor yoksa herkese standart ikametine göre olan okul mu?
Bundan emin misin hocam. Görevli olunan sandık burada gözükmez bence. Burada adresinize bağlı normalde oy kullanacağınız sandık görünür. Görevli olursanız da oyunuzu görevli olduğunuz sandıkta kullanırsınız adrese göre olan sandıkta kullanılmaz ben bu şekilde biliyorumŞu an sadece oy kullanılacak sandık görünüyor (bazen de yok olabiliyor)
Görev verilirse, ilk yazana göre farklı bir sandık numarası yazmaya başlıyor (bazen görev aynı sandık ta olabiliyor)
Bundan emin misin hocam. Görevli olunan sandık burada gözükmez bence. Burada adresinize bağlı normalde oy kullanacağınız sandık görünür. Görevli olursanız da oyunuzu görevli olduğunuz sandıkta kullanırsınız adrese göre olan sandıkta kullanılmaz ben bu şekilde biliyorum
Anladım hocam. Bir önceki seçimi bilmiyordum. Şimdi sen söyleyince anladım. TeşekkürlerŞimdi değil görevler belli olunca diye belirmiştim
Bir önceki seçimlerde öyle olmuştu
Görev çıktığı gözükmüyor. Sistemde herkese ikametine düşen sandık mı görünüyor diye sordum. Şimdi oy kullanacağımız sandıklar e-devlette yeniden görünüyor. Sabah baktığımla sandık ve sıra numarası değişmiş. Bina aynı.nereden görüyorsunuz görev çıktığını bizde hala aynı hanede ki seçmenler çıkıyor başka birşey görünmüyor
teşekürler hocamGörev çıktığı gözükmüyor. Sistemde herkese ikametine düşen sandık mı görünüyor diye sordum. Şimdi oy kullanacağımız sandıklar e-devlette yeniden görünüyor. Sabah baktığımla sandık ve sıra numarası değişmiş. Bina aynı.
bayram bayram ?22 Nisan'da belli olacak görevler.
bayram bayram ?