Oluştur düğmesini denediniz mi?yacelik' Alıntı:Hocam öncelikle elinize sağlık. Çok başarılı bir program.
Benim bir problemim var; sınıflarımız 40 kişilik ve biz buna göre dağıtımı yapıyoruz. Kontrol listelerini buna göre alıyoruz fakat dağıtım listelerinde sadece 30 kişi görülebiliyor. Bu nedenle sıkıntı yaşıyoruz.
.fr3 uzantılı dosyaları düzenleyemedik bir türlü, düzenliyoruz ama yeniden eski haline dönüyor. Acilen çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
yacelik' Alıntı:Evet denedim. Zaten o pencerede 30 kişi listelenebiliyor. Zaten salonları oluştururken 40 kişilik olarak oluşturabiliyoruz ve dağıtım ona göre yapılıyor. Ancak, Listeleri Göster penceresinde Sınıf Sıra Düzeni olarak 6x5 veya 6x4+2 olarak iki seçenek var, 8x5 seçeneği mevcut değil.
Ayrıca dün gece son gönderdiğiniz dagitim_listesi.fr3 dosyasını Fast Report ile 40 kişilik olacak şekilde düzenledim. Fakat 31 ve sonrası kayıtlar için hata veriyor.
Bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz ama nerede yaptığınızı anlamadım.yacelik' Alıntı:hocam aynı şeyden bahsediyoruz. Listeleri göster seçeneğindeki yazdır butonunun altında bulunan oluştur butonundan bahsediyorum ben de. oluştur deyince 30 kişilik listeler ekrana geliyor. eğer siz 40 kişilik sınıflar için dağıtım yapıp salonların oturma düzenlerini yazıcıdan alabildiyseniz nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim, yapamadım çünkü.
Düzenleme yaptım. İlk sayfaya exe dosyasını ekledim bir deneme yapın.yacelik' Alıntı:Hocam merhaba. Programı düzenleyebildiniz mi? Okulda sınav yapacağımız için sizden haber bekliyoruz. Düzenlediğinizde bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar...
bu sorunu çözemedimnese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar
listelere girince "30.07.2013" is not valid date diye bir uyarı alıyorum. haliyle 9a sınıfındaki öğrencilerin hangi salonda sınava gireceği listesine ulaşamıorum.
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
bilgisayarınızın tarihi düzeltin.nese1982' Alıntı:bu sorunu çözemedimnese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar
listelere girince "30.07.2013" is not valid date diye bir uyarı alıyorum. haliyle 9a sınıfındaki öğrencilerin hangi salonda sınava gireceği listesine ulaşamıorum.
fatihkultukturkan' Alıntı:Düzenleme yaptım. İlk sayfaya exe dosyasını ekledim bir deneme yapın.yacelik' Alıntı:Hocam merhaba. Programı düzenleyebildiniz mi? Okulda sınav yapacağımız için sizden haber bekliyoruz. Düzenlediğinizde bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar...
sayın hocam olmadıfatihkultukturkan' Alıntı:bilgisayarınızın tarihi düzeltin.nese1982' Alıntı:bu sorunu çözemedimnese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar