Rotasyon

Kodla Büyü
zaten bizim branş için rotasyonda bir diğer sıkıntı ilçelerde özelikle küçük ilçelerde çok fazla norm olmadığı ve hatta birçok norm fazlasının her ilçede bulunduğu gerçekliği var. bu durumda birçok arkadaşımız farklı ilçelere de gitme durumunda kalacak ,hem yaptığı planlar aile olarak kurduğu düzen alt üst olacak, hem çocuğunun okulu vb durumlardan sıkıntı yaşayacak. bu açıdan bizim branş için bile düşünülse büyük sıkıntı.

rotasyon isteyenler: atanalı daha 3-5 yıl olmuş, 20 yıllık öğretmen kadar zahmete katlanmamış, armut piş ağzıma düş diyen yeni nesil! öğretmenler. zannediyorlar ki rotasyon olursa bodrumda deniz manzaralı okula atanacak :))) daha hizmet puanı nedir onu bilmeyen cahiller

Rotasyon ile ilgili madde ÖMK'dan çıkarılınca gündemden çıkmıştı.

Bakan Tekin bugün CNN TÜRK'te rotasyona yeşil ışık yaktı gibi görünüyor:

"30-35 yıl aynı okulda görev yapan öğretmenlerimiz var. Diğer arkadaşlarımız da bu okullarda görev yapmak istiyor."

Ben de bunu anlamiyorum, duz memurlarda 40 yil çalışıyor ayni yerde, imamlarda çalışıyor eee bu nasil mantik? Verim artacak ise herkese gelsin rotasyon.

Rotasyon ile ilgili madde ÖMK'dan çıkarılınca gündemden çıkmıştı.

Bakan Tekin bugün CNN TÜRK'te rotasyona yeşil ışık yaktı gibi görünüyor:

"30-35 yıl aynı okulda görev yapan öğretmenlerimiz var. Diğer arkadaşlarımız da bu okullarda görev yapmak istiyor."
Cnn turk 'ün sitesindeki haberde göremedim bu konuyu

Zaten yıllardır hiçbir şekilde tercih listesine yazacak okul bulamıyorum. 10 yıldan fazladır aynı okulda çalışmaktan sıkıldım. Ben de daha yakın, daha donanımlı okul, daha donanımlı öğrencilerle çalışmak istemek hakkım. Rotasyon kesinlikle olmalı ama nasıl olacak, nasıl adalet kavramı buna dahil olacak. Bilmiyorum.

rotasyon isteyenler: atanalı daha 3-5 yıl olmuş, 20 yıllık öğretmen kadar zahmete katlanmamış, armut piş ağzıma düş diyen yeni nesil! öğretmenler. zannediyorlar ki rotasyon olursa bodrumda deniz manzaralı okula atanacak :))) daha hizmet puanı nedir onu bilmeyen cahiller
hocam bugün 8 yıllık doğu güneydoğu çalışanı bir öğretmenin 400 puanı var, hatta marmara ege iç anadolununda zorunlu hizmet sayılan okullarında çalışanlarının da öyle... puanın ne olduğunu ne işe yaradığını çok iyi biliyor yeni nesil cin gibiler ufacık bir menfaat için 40 yıllık öğretmeni karalayacak harcayacak kadar da kansızlar var (herkes değil tabiki) nasıl yapıyorlar bu puanları Allah bilir artırımlı hizmet puanları ayrı bir garabet şimdi vali olan müsteşarın vali olmadan önce öğretmenlere son k..ı (kıyağı)

Cnn turk 'ün sitesindeki haberde göremedim bu konuyu

Şuradan izleyin:

Realitede hareket edecek yer kalmamış hala rotasyon. Bunlar sadece gündem değiştirme çabaları; yakın zamandaki gelecek olan zorunlu eğitimin kısalması durumu öncesi oyalama cümleleri..

Rotasyon bu bakanlıkta en son yapılabilecek uygulamadır. Uygulanabilirliği yüz üzerinden 1 bile değil çünkü yüzlerce değişkeni var ve her türlü uygulama bir kesimi mağdur edecek. Adil bir sistem kurmak imkansız.

ilksms
Geri