bugün bir araç arkadan aracıma çarptı. arabanın freni tutmutormuş. arabadan inen pislik küfretmeye tehdit etmeye başladı. üzerime yürüdü. polisi aradık ama 30 dk olay yerine anca geldiler. adam deli gibiydi. çevredekiler sarhoş olduğunu idda ettiler. ben de foto çekmeye başladım. adam yüzünü sakladı. sonrada arabasıyla kaçtı gitti. o gidince arabayı kenara çektim daha polis gelmedi. 100 mtr ilerde polisleri gördük yanına gittim. adam beni tehdit ediyor. üzerimize yürüyor. küfür ediyo. suan kaçıyo dediysem de polisler biz ilgilenemeyiz trafik polisi gelmeli dediler. trafik yarım saat sonra geldi. adamlar çoktan kaçtılar. gelen polisler oalyı bile dinlemedi. arabaya bakıp rapor istiyormusunuz biz sadece onu yapabiliriz dediler. orda duyarlı bir vatandaş ben sahitlik ederim olayı gördüm dedi. ama polis noldu diye bile sormadı. ben şikayetçiyim dedim. karakola gidip şikayetçi olun dediler.
offf offf pu pislikler toplumdan temzilensin de polis benim arkamda değil ki.şok oldum
offf offf pu pislikler toplumdan temzilensin de polis benim arkamda değil ki.şok oldum