Senin tavuklardan daha çok hoşuna gitmiş herhalde, iki defa gülmüşün :wink:blue123' Alıntı:şike yokmuş...buna tavuklar bile güler...eğer fener şapiyon olmazsa ikinci bir play offfffff gelecekmiş.
uhaha:
uhaha:
Senin tavuklardan daha çok hoşuna gitmiş herhalde, iki defa gülmüşün :wink:blue123' Alıntı:şike yokmuş...buna tavuklar bile güler...eğer fener şapiyon olmazsa ikinci bir play offfffff gelecekmiş.
uhaha:
uhaha:
mrtcmhr_13' Alıntı:Temiz ligcilere gelsin
![]()
Platini:'kardeşim şike yaptı dediğiniz takım hepinizi yeniyor, yoksa siz mi maç satıyorsunuz' ? (Alıntıdır.)
bu da şikeci fener diyenlere gelsin![]()
hepsi birbirinden güzel başlıklar atmış özellikle de daily mailinki çok anlamlıgirdap08' Alıntı:Takımını savunursun, suçsuz olduğunu düşünürsün, saygı duyarım. Ama tek amacı provokatörlük olan bir kaç arkadaş var forumda. Bunlar potansiyel bir tehlike.
Biz kendimizi kandırdığımızı zannetsekte, dünyadan halimiz nasıl görülüyor:
DIŞ BASINDA ŞİKE KARARI YORUMLARI..
Corriere Dello Sport: "Türkler kanunlari kendilerine göre düzenlediler. UEFA'nın vereceğı karar merak konusu"
Der Tagespiegel: "Türkler harika isler yapiyorlar. Türk futbol tarihinin en büyük rüsvet skandali büyük bir incelikle çözüldü"
The Guardian: "Türk Futbol Federasyonu, şike skandali sonrasi kulupleri cezalandirmadan serbest birakti."
Guardian: UEFA, fenerbahçeye Avrupa'dan men ve küme düşme cezası verebilir.
Guardian: "Türk futbolu üzerine karanlık bir örtü örtüldü!"
Dailymail: "İki futbolcu men edildi ama Fenerbahçe hala çok temiz."
Der TageSpiegel: "Türkler tavuk kümesine tilki atmışlar."
Sky Sports News: "TFF Şampiyonlar Ligi'nden kovulan Fener'i akladı"
mustafa431' Alıntı:hepsi birbirinden güzel başlıklar atmış özellikle de daily mailinki çok anlamlıgirdap08' Alıntı:Takımını savunursun, suçsuz olduğunu düşünürsün, saygı duyarım. Ama tek amacı provokatörlük olan bir kaç arkadaş var forumda. Bunlar potansiyel bir tehlike.
Biz kendimizi kandırdığımızı zannetsekte, dünyadan halimiz nasıl görülüyor:
DIŞ BASINDA ŞİKE KARARI YORUMLARI..
Corriere Dello Sport: "Türkler kanunlari kendilerine göre düzenlediler. UEFA'nın vereceğı karar merak konusu"
Der Tagespiegel: "Türkler harika isler yapiyorlar. Türk futbol tarihinin en büyük rüsvet skandali büyük bir incelikle çözüldü"
The Guardian: "Türk Futbol Federasyonu, şike skandali sonrasi kulupleri cezalandirmadan serbest birakti."
Guardian: UEFA, fenerbahçeye Avrupa'dan men ve küme düşme cezası verebilir.
Guardian: "Türk futbolu üzerine karanlık bir örtü örtüldü!"
Dailymail: "İki futbolcu men edildi ama Fenerbahçe hala çok temiz."
Der TageSpiegel: "Türkler tavuk kümesine tilki atmışlar."
Sky Sports News: "TFF Şampiyonlar Ligi'nden kovulan Fener'i akladı"![]()
Değerli hocam sizi temenni ederim ki Kadıköy'de kıran kırana fotoğraflar paylaşacaksınız.sinanuzun' Alıntı:Sevgili hocam emin ol yapılacak son maç sonrası Galatasaray yenince Fenerbahçenin örnek davranışlarını bizlerde burada fotoğraflarız Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.mrtcmhr_13' Alıntı:Temiz ligcilere gelsin
Platini:'kardeşim şike yaptı dediğiniz takım hepinizi yeniyor, yoksa siz mi maç satıyorsunuz' ? (Alıntıdır.)
mrtcmhr_13' Alıntı:Değerli hocam sizi temenni ederim ki Kadıköy'de kıran kırana fotoğraflar paylaşacaksınız.sinanuzun' Alıntı:Sevgili hocam emin ol yapılacak son maç sonrası Galatasaray yenince Fenerbahçenin örnek davranışlarını bizlerde burada fotoğraflarız Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.mrtcmhr_13' Alıntı:Temiz ligcilere gelsin
Trabzondaki gibi enseye tokat,olmadık yere tekme göremezsiniz.
Fener'in şampiyon olduğu sene formalite icabı cimbomun sahasında yaptığı maçı da hatırlıyoruz,üstelik Fener de yenmişti ama kafaya taş eksik olmadı sağolsunlar....
aynı sezon sanırım arsenal,şampiyonluğu garantileyen chelsea yi kendi sahasında maç başlamadan önce alkışlamıştı...
sezonu hatırlayabilesiniz diye söylüyorum...
hocam gazeteci ne alaka onu anlamadım ?only61' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:Değerli hocam sizi temenni ederim ki Kadıköy'de kıran kırana fotoğraflar paylaşacaksınız.sinanuzun' Alıntı:Sevgili hocam emin ol yapılacak son maç sonrası Galatasaray yenince Fenerbahçenin örnek davranışlarını bizlerde burada fotoğraflarız Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.mrtcmhr_13' Alıntı:Temiz ligcilere gelsin
Trabzondaki gibi enseye tokat,olmadık yere tekme göremezsiniz.
Fener'in şampiyon olduğu sene formalite icabı cimbomun sahasında yaptığı maçı da hatırlıyoruz,üstelik Fener de yenmişti ama kafaya taş eksik olmadı sağolsunlar....
aynı sezon sanırım arsenal,şampiyonluğu garantileyen chelsea yi kendi sahasında maç başlamadan önce alkışlamıştı...
sezonu hatırlayabilesiniz diye söylüyorum...
sezon başında shaktar maçında sahayı inip gazetecileri ben mi dövdüm...
hocam siz çok uçtunuz bu yanna gelin biraz,konu iyice saptıformator5555' Alıntı:Aziz yıldırımın ki adi bile itici Türk Futboluna verdiği zararları bile bile hala bu dama şikecilerin tapınmaları Peyganberimiz öncesi cahiliye döneminin pisliklerine benziyor..yok onlardan farkınız
yok öyle değil o,Sadri şener havada bulut yok kupayı bize verin diyorhonor' Alıntı:Fenerle Trabzon arasındaki fark ne biliyormusunuz. Biz diyoruz şike yapmadık ( karar ortada) lakin fener diyor biz yapmadık Trabzon yaptı .( aynı ilk okul çocuğu gibi der Aziz yıldırım "öğretmenim kupayı ben çalmadım Sadri çaldı.)![]()
![]()
uhaha:
mrtcmhr_13' Alıntı:yok öyle değil o,Sadri şener havada bulut yok kupayı bize verin diyorhonor' Alıntı:Fenerle Trabzon arasındaki fark ne biliyormusunuz. Biz diyoruz şike yapmadık ( karar ortada) lakin fener diyor biz yapmadık Trabzon yaptı .( aynı ilk okul çocuğu gibi der Aziz yıldırım "öğretmenim kupayı ben çalmadım Sadri çaldı.)![]()
![]()
uhaha:
![]()
Cahiliye döneminden bahsederek, şikeciler tapınıyorlar, o dönemin pisliklerine benziyorlar diye iftira atacağım diye çırpınırken hakaret ettiğiniz o ismin, Aziz'in Allah'ın isimlerinden biri olduğunu da öğrenseydiniz de hakaret etmeseydiniz keşke. :-1: Fenerbahçe düşmanlığı hepinizin gözünü kör etmiş. :-1:formator5555' Alıntı:Aziz yıldırımın ki adi bile itici Türk Futboluna verdiği zararları bile bile hala bu dama şikecilerin tapınmaları Peyganberimiz öncesi cahiliye döneminin pisliklerine benziyor..yok onlardan farkınız
Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorum,hayalde değil.honor' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:yok öyle değil o,Sadri şener havada bulut yok kupayı bize verin diyorhonor' Alıntı:Fenerle Trabzon arasındaki fark ne biliyormusunuz. Biz diyoruz şike yapmadık ( karar ortada) lakin fener diyor biz yapmadık Trabzon yaptı .( aynı ilk okul çocuğu gibi der Aziz yıldırım "öğretmenim kupayı ben çalmadım Sadri çaldı.)![]()
![]()
uhaha:
![]()
Sende muz cumhuriyetinde yaşıyon. Biz olsak utancımızdan yerin dibine gireriz ki bizi işin içine dahil etme çabalarına rağmen suçumuz varsa çekelim temizlenelim derken sizin söledikelriniz ortada. Lakin kumpasın kimlere kurulmaya çalışıldığı, kimlerin bu işin içine çekilmeye çalışıldığı ortayada çıktı. Bursası muz cennetimi acaba nerdeyim ben
mrtcmhr_13' Alıntı:Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorum,hayalde değil.honor' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:yok öyle değil o,Sadri şener havada bulut yok kupayı bize verin diyorhonor' Alıntı:Fenerle Trabzon arasındaki fark ne biliyormusunuz. Biz diyoruz şike yapmadık ( karar ortada) lakin fener diyor biz yapmadık Trabzon yaptı .( aynı ilk okul çocuğu gibi der Aziz yıldırım "öğretmenim kupayı ben çalmadım Sadri çaldı.)![]()
![]()
uhaha:
![]()
Sende muz cumhuriyetinde yaşıyon. Biz olsak utancımızdan yerin dibine gireriz ki bizi işin içine dahil etme çabalarına rağmen suçumuz varsa çekelim temizlenelim derken sizin söledikelriniz ortada. Lakin kumpasın kimlere kurulmaya çalışıldığı, kimlerin bu işin içine çekilmeye çalışıldığı ortayada çıktı. Bursası muz cennetimi acaba nerdeyim ben
ha ülkenin adalet sistemi kesinlikle tartışmalı ona da katılıyorum.
Ama bakınız.Fener bu sene de geçen sene de 1. liğe oynuyor.
yani kirlide de temizde de.o zaman bu takım,bu sene başkan içerde iken demi şike yapıyor da birinci?
gördük trabzonu KİRLİ ligde 1. iken temizinde liderden kaç puan geride,şike ibresini kendisine çevirmeye yeter bence ???
biraz mantık ya biraz lütfen ????
Medya bir tek FB tv biliyorum ama hepsininde kendine ait kanalları var.serkanholep' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorum,hayalde değil.honor' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:yok öyle değil o,Sadri şener havada bulut yok kupayı bize verin diyorhonor' Alıntı:Fenerle Trabzon arasındaki fark ne biliyormusunuz. Biz diyoruz şike yapmadık ( karar ortada) lakin fener diyor biz yapmadık Trabzon yaptı .( aynı ilk okul çocuğu gibi der Aziz yıldırım "öğretmenim kupayı ben çalmadım Sadri çaldı.)![]()
![]()
uhaha:
![]()
yani kirlide de temizde de.o zaman bu takım,bu sene başkan içerde iken demi şike yapıyor da birinci?
gördük trabzonu KİRLİ ligde 1. iken temizinde liderden kaç puan geride,şike ibresini kendisine çevirmeye yeter bence ???
mantık bu mu meslektaşım
bir takım bir sene şampiyon oldumu her sene şampiyonluğa oynamak zorunda yoksa şike yapmıştır
böyle birşey olur mu?
kaldıki TS nin en iyi yerlileri gitti. o yerliler gittikleri takımı sırtlıyorlar
fb niang gitti sow geldi, santos gitti ziegler geldi
tabi şunu da belirtmek gerekir ki fb camiası gerçekten büyük ve güçlü
ve ççok iyi kenetlendiler
bu kenetlenme camia içinde iyi görünse de haksızlığın bu denli savunulması fb camiasını bütün insanlar önünde itici, gücü elinde tutan burjuva sınıfı haline getirdi.
çok az fb li evet şike teşebbüs var ama kabak fb ye patladı diyor
çoğunluğu şike teşebbüs yok oyun diyor
oyunu kendi kendine mi oynuyor fb
boşbakınından tut spor bakanı ve ülkenin en zengnleri +medya fb nin elinde
ya da fb onların elinde
mrtcmhr_13' Alıntı:kimse söylemedi arkadaşlar ama 58 maddenin değişmemesini isteyen tek takım Fenerbahçe idi.
bunu söyleyen olmadı hiç ?
58. madde şike yapan takımı küme düşürüyordu,değiştirmeyi federasyon ve diğer takımlar isterken
bir tek Fener karşı çıktı,yargılanalım,eğer öyle isek küme düşelim dediler. :?:
serkanholep' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorum,hayalde değil.honor' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:yok öyle değil o,Sadri şener havada bulut yok kupayı bize verin diyorhonor' Alıntı:Fenerle Trabzon arasındaki fark ne biliyormusunuz. Biz diyoruz şike yapmadık ( karar ortada) lakin fener diyor biz yapmadık Trabzon yaptı .( aynı ilk okul çocuğu gibi der Aziz yıldırım "öğretmenim kupayı ben çalmadım Sadri çaldı.)![]()
![]()
uhaha:
![]()
mantık bu mu meslektaşım
bir takım bir sene şampiyon oldumu her sene şampiyonluğa oynamak zorunda yoksa şike yapmıştır
böyle birşey olur mu?
kaldıki TS nin en iyi yerlileri gitti. o yerliler gittikleri takımı sırtlıyorlar
fb niang gitti sow geldi, santos gitti ziegler geldi
tabi şunu da belirtmek gerekir ki fb camiası gerçekten büyük ve güçlü
ve ççok iyi kenetlendiler
bu kenetlenme camia içinde iyi görünse de haksızlığın bu denli savunulması fb camiasını bütün insanlar önünde itici, gücü elinde tutan burjuva sınıfı haline getirdi.
çok az fb li evet şike teşebbüs var ama kabak fb ye patladı diyor
çoğunluğu şike teşebbüs yok oyun diyor
oyunu kendi kendine mi oynuyor fb
boşbakınından tut spor bakanı ve ülkenin en zengnleri +medya fb nin elinde
ya da fb onların elinde
hocam önemli olan şike yaptığı düşünülen takımın çıkıpozhan3030' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:kimse söylemedi arkadaşlar ama 58 maddenin değişmemesini isteyen tek takım Fenerbahçe idi.
58. madde şike yapan takımı küme düşürüyordu,değiştirmeyi federasyon ve diğer takımlar isterken
Hatıla " Nihat Özdemir önce demişti 58.madde değişmezse Türk Futbolu batar demişti" sonra aynı adam dedi 58.madde değişmesin.Bunu söyleyen birisi sözlerinde çelişki yokmu.İnsanın Aklına Nihat özdemir federasyonla anlaştı federasyon fb düşürmeyecek.
Yanlış biliyorsun.58 maddenin değişmemesini istemeyen bir çok takım var.Fb önce değişmesini istiyordu.
Yayıncı kuruluş ve TFF Türk futbolun içine ettiler.Benim için Türk futbolu benzini bitmiş araba gibidir.verilen kararlar ise arabanın benzini bitmiş araba yokuşta aşağıya inerken vitesi boşa almamız lazım ta ki düz yola kadar bizi idare eder,ya arabaya benzin almaya gidersin yada yada arabayı orda bırakırsın.
mrtcmhr_13' Alıntı:hocam önemli olan şike yaptığı düşünülen takımın çıkıpozhan3030' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:kimse söylemedi arkadaşlar ama 58 maddenin değişmemesini isteyen tek takım Fenerbahçe idi.
Hatıla " Nihat Özdemir önce demişti 58.madde değişmezse Türk Futbolu batar demişti" sonra aynı adam dedi 58.madde değişmesin.Bunu söyleyen birisi sözlerinde çelişki yokmu.İnsanın Aklına Nihat özdemir federasyonla anlaştı federasyon fb düşürmeyecek.
Yanlış biliyorsun.58 maddenin değişmemesini istemeyen bir çok takım var.Fb önce değişmesini istiyordu.
Yayıncı kuruluş ve TFF Türk futbolun içine ettiler.Benim için Türk futbolu benzini bitmiş araba gibidir.verilen kararlar ise arabanın benzini bitmiş araba yokuşta aşağıya inerken vitesi boşa almamız lazım ta ki düz yola kadar bizi idare eder,ya arabaya benzin almaya gidersin yada yada arabayı orda bırakırsın.
o maddenin değişmesini istememesidir.
üstelik benzini bitmiş yani stop etmiş arabayı
yokuş aşağı boşda bırakırsan çok yanlış yaparsın
saniyeler sonra frenin şişer direksiyom kitlenir duramazsın,çarparsın...![]()