Paranın değer kaybetmemesi için ne yapmalıyız?

Kodla Büyü
Hocam tam 7 sene biriktirmişim.Ama içinde altın da vardı kar yaptim sattım tekrar dolar aldım.
Şu an 12 ayda, aylık 1400 dolar alarak yine bir 670 bin lira yapabilirim.

Son düzenleme:
Hocam tam 7 sene biriktirmişim.Ama içinde altın da vardı kar yaptim sattım tekrar dolar aldım.
Şu an 12 ayda, aylık 1400 dolar alarak yine bir 670 bin lira yapabilirim.
Hocam doların da enflasyonu var. Altın biriktirseydiniz hiç olmasa paranızın değerini korursunuz. Dolardan daha iyisi eurobond dolar bazlı yüzde 7 ile 12 arası kazanç sağlar. İsterseniz bir araştırın. Birikime devam edin hedefinize kavuşacaksınız.

Dedemizi takip etmenizi öneririm. Genellikle tutunıbıl yatırımları tavsiye ediyor.

Hocam hayat kısa, 50 60 bin TL iyi bir notebook aşağı yukarı bu rakam artık.

Al geç. En azından çalışırken konforunu sağlamış olursun.

Yada bir ülkeye git gez.

Birikim için her ay düzenliyor olarak maaşının 5 te 1 ini altin fonu alabilirsiniz. Bu ara ons biraz yüksek seyrediyor ama uzun vade de altın her zaman mutlu eder.
Kısa vade de faiz şu ara mantıklı.

BorsA işi bu faiz oranları ve belirsizlik ortamında baya baya zor. İnsanlar 2 3 senedir en baba hisselerde bile zararda. Hele dolar altin bazında hesap yapılsa çok ciddi zararda.

Evet altın daha iyi aslında.Amacim belli bir rakam değil de yarın sabah öğretmenliği bıraksam bankada dolar ne olurdu mantığı ile bazen çok bazen az biriktiriyorum.
Borsa ile ugrasan arkadaslarim var.300 bin kazandi 3 gun sonra 400 bin zarara girdi takip edip anlamak lazim.
100 ceyrek altinim vardi 1 gecede oyle bir kazaniyordum ki ne banka ne kuyumcu almadi. Mesela 3 aylık izin alıp gittiğimde bu dolarlara güvendim.

Bence kırk takla atmak gerek. Halkını soyup soğana çevirenlere faşist yöneticiler denir bana göre.İsraile lanet okuyorlar el altından
israile silah techizat satan şirketlerle iş kuruyorlar.Saf millete boykot yapın diyorlar.Nasıl dengesiz manyak bir yerdeyiz.Kısaca
ne yaparsanız yapın mutlu olamazsınız.

Bence kırk takla atmak gerek. Halkını soyup soğana çevirenlere faşist yöneticiler denir bana göre.İsraile lanet okuyorlar el altından
israile silah techizat satan şirketlerle iş kuruyorlar.Saf millete boykot yapın diyorlar.Nasıl dengesiz manyak bir yerdeyiz.Kısaca
ne yaparsanız yapın mutlu olamazsınız.
hocam bu yazdıklarınızın bir dayanağı delili var mı. anlamak için soruyorum.

BBNET
Geri