Muratbey843
Üye
Tableti alalı 4-5 gün oldu şifrelerimizi aldık ama tablette tc kimlik yeri gelmiyor. Otomatik kayıt 2 yazıyor ve resette attım (data recovery / factory reset )olmadı bi bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.
hepsini yaptım internete bağlı reset falan attım kapatıp açıyorum falan yine olmuyosinan36' Alıntı:internete bağlanamamıştır. Wifi ismi yeşil olmalı. Wifi ağının şifreleme türü uygun olmamış olabilir başka bir kablosuz ağ ile dene.
sonucserdemir' Alıntı:Ben 2 haftadır uğraştığım tabletin birinde şarjı tam doldurup hem normal format hem de cache temizle yaptıktan sonra bu sorunu aşabildim. kritik nokta şarjın dolu olması mı yoksa hem hard reset hem de cache reset yapmak mı bilmiyorum. Fakat tabletlerden birinde sorun devam ediyor. Onda da normal kayıt ekranı değil MDM Aktivasyon şeklinde bir ekran geliyor. Şimdi tekrar şarja taktım akşam üstü tekrar deneyeceğim
Sonuc MDM aktivasyon ekranı gelmeye devam etti. Sırayla "Merkezle güvenli bağlantı sağlanamadı-Eba bağlantı hatası-Eba.017 Tc kimlik no zaten kayıtlı" hataları aldıktan sonra mdm@eba.gov.tr ye mail attım, "Şimdi yeniden kayıt yapın" diye cevap geldi kayıt yapabildim. Sorun yok şu anda.ilyas33' Alıntı:sonucserdemir' Alıntı:Ben 2 haftadır uğraştığım tabletin birinde şarjı tam doldurup hem normal format hem de cache temizle yaptıktan sonra bu sorunu aşabildim. kritik nokta şarjın dolu olması mı yoksa hem hard reset hem de cache reset yapmak mı bilmiyorum. Fakat tabletlerden birinde sorun devam ediyor. Onda da normal kayıt ekranı değil MDM Aktivasyon şeklinde bir ekran geliyor. Şimdi tekrar şarja taktım akşam üstü tekrar deneyeceğim
Programlayan' Alıntı:Geçen sene öğretmenlerden artan tablet vardı.
Bu sene yeni atanan öğretmene verdim.
1 haftadır Otomatik Kayıt 2 den başka birşey görünmüyor.
Akşam götürüp bir de evde deneyeceğim
sonucu yazarım
champi0ns' Alıntı:tablete format attıktan sonra tekrar aktive etmek için mdm@eba.gov.tr'ye mesaj atın. sistemden düşülmesi gerekiyor.
daha sonra rahatlıkla aktif edebilirsiniz.
15-20 defa denedikten sonra da olabilir (buda sistemin bir açığı).