Otomatik Kayıt 2

Kodla Büyü
sarı_sarı' Alıntı:
MDM EBA dan gelen cevap:

"Merhaba,

Tabletin aktivasyonu silinmiştir, tekrar aktive ettiğinizde sorun düzelecektir.

İyi Günler."

zaten aktivasyon yapamadığımdan yardım istiyorum. Allahım ya :verymad:

oradaki kaydı silmişler tekrar aktifleştirme yapabilirsin hata vermeyecektir artık.

ilk mailime hemen cevap gelmişti, üstüne 2 tane daha attım, ses yok. Garantiye mi göndersem :?:

Ben de aynı hatayı 2 haftadır alıyordum, düzeltmek için servise gönderdim.

sabahın erken saatlerinde (namaza kalktıgınızda mesela :D ) deneyin.ben gece yarısına kadar denedim olmadı.sabah erken denedim birincide olmadı ikincide oldu.bulutun yoğunlugundan kaynaklanıyor bence

Arkadaşlar bu otomatik kayıt 2 hatasına bi çözüm bulan var mi? Sıfır tablete deniyorum şarj full, mdmibnisina.Eba.gov.tr sitesine bilgisayardan bağlana biliyorum, tablete sayısız reset attım, yeniden başlattım, bağlandığı modemin içinden baktım tablet ip de almış,ama hala ayni hatayı aliyorum. Yardımcı olabilecek var mi veya şuan ayni hatayı alan var mi?

Ne lanet bi sistemleri varmış 4 tablet otomatik kayıt hatası yüzünden bekliyor. :verymad: :verymad:

ben de tabletin etrafında 3 kere döndükten sonra tabletin ön yüzüne 2 kere arka yüzüne 1 kere otomatik kayıt diye fısıldadım.. sonra reset attım.. bakalım sonucu bekliyorum :? :? :puhaha: :puhaha:

mal ettiler bizi..

Aslında hiç uğraşmamak lazım.Tablet açılıyorsa,ekrana görüntü geliyorsa,dokunmatiği düzgün çalışıp adam gibi şarj oluyorsa (ki bu ve benzeri sorunlarla n tane tablet geldi şimdiye kadar,öyle kaliteli bu tabletler) verecez öğrenciye şifren de bu diyecez ister etkinleştirsin ister etkinleştirmesin,ister kulansın ister kullanmasın,çok da tın deyip geçmek lazım :verymad: :verymad: ama işte vicdanımız rahat etmiyor ki :cry:

BayTerapi' Alıntı:
ben de tabletin etrafında 3 kere döndükten sonra tabletin ön yüzüne 2 kere arka yüzüne 1 kere otomatik kayıt diye fısıldadım.. sonra reset attım.. bakalım sonucu bekliyorum

mal ettiler bizi..
:puhaha: :+1:

otomatik kayıt hatası 2
GM e-tab 4 şuan bu hatayı çözmenin bir yolu var mı acaba?

BBNET
Geri