Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sizlere kolay gelsin... Bizim görevlendirmeyi ayın 20 sine kadar yaptılar... Pişman değilim ama herkes kafasına göre hareket ediyor. İnsanın sinirinide bu bozuyor. :?
Boş okul, çalışmadan çekilmez. Ben de ilk haftayı format ve temizlik işleriyle geçireceğim, ikinci haftaya da başka işler buluruz artık kendimize... Allah hepimize sabır ve huzur versin
tatildeyim ve siteye girdim yinede ilk iş 19 saatlik yolculuk ve kardan kapalı yollardan sonra kartepedeyim çook şükür..kartepe den selamlar haftaya okuldan selamlar yazarım artık :cry:
okulda değilim memlekette tatil yapmaktayım.bu okulda olan arkadaşlar müdürleri izin vermediği için mi okuldalar? tatil hakkımız var biliyorsunuz değil mi?
okulda değilim memlekette tatil yapmaktayım.bu okulda olan arkadaşlar müdürleri izin vermediği için mi okuldalar? tatil hakkımız var biliyorsunuz değil mi?
Normalde kalmıyonum ama bu dönemlik bir hafta kalıyorum. Müdür yardımcımız yok, müdürümüzde bir haftalık il dışına çıkması gerekiyor. E bizde insanız demi. Müdür kalırmısın demeden ben burdayım hocam gidin dedim adam memnun oldu. Karşılıklı olduktan sonra anlayış çok güzel bir duygu. Şükür ki bizde bu var. Allah kimseyi anlayışsız idarecilerin eline düşürmesin..