bayram840' Alıntı:hocam ben devreyi çalıştırdım fakat arada sırada amfiyi kapatmıyor.programdan aç veya otomatik demem bir işe yaramıyor bilgisayarı yeniden başlatsam dahi amfi açık kalıyor sadece adaptörü çıkartınca kapanıyor. tekrar adaptörü takınca normale dönüyor. bikaç defa otomatik çalışıyor sonra yine takılıyor neden olabilir acaba?
teknikdeha' Alıntı:windows7de çalıştırabiliyor musunuz bunu.
hgx2' Alıntı:teknikdeha' Alıntı:windows7de çalıştırabiliyor musunuz bunu.
evet hocam
hgx2' Alıntı:hafta sonu çalma seçeneğindeki işareti kaldırın
kaydet e basın
programı kapatıp açın
çalışacaktır hocam
hgx2' Alıntı:bayram840' Alıntı:hocam ben devreyi çalıştırdım fakat arada sırada amfiyi kapatmıyor.programdan aç veya otomatik demem bir işe yaramıyor bilgisayarı yeniden başlatsam dahi amfi açık kalıyor sadece adaptörü çıkartınca kapanıyor. tekrar adaptörü takınca normale dönüyor. bikaç defa otomatik çalışıyor sonra yine takılıyor neden olabilir acaba?
hgx2' Alıntı:evet hocam işaretli olan yere bağlanacak. 10 ohm tahmini bir değerdir, direnç küçük gelirse röle amfiyi kapatmaz, direnç büyük gelirse röle amfiyi açmaz, en iyisi 1ohm dan 100 aohm a kadar bikaç tane direnç alıp tektek deneyerek en verimli değeri bulabilirsiniz.
ankcan' Alıntı:comdlg32.ocx hatası veriyor hocam bu nedir acaba?
component comdlg32.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invalid
isikayhan' Alıntı:erdalerkal' Alıntı:Ya program bende çalışmıyor aşağıda eklediğim hatayı veriyor sürekli işletim sistemi windows vista...Yardımcı olun arkadaşlar ...
-bu adresten o dosyayı inidirin:
http://www.ascentive.com/support/new/im ... MDLG32.OCX
-şu dizine koplyalayın:
C:\WINDOWS\SYSTEM32
-daha sonra çalıştır(run) kısmından aşağıdaki komutu çalıştırın:
regsvr32 \windows\system32\COMDLG32.OCX
muhammet061' Alıntı:öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
elimdeki cihazı birileri sanırım tam olarak bilgi sahibi olmadan almış. bana getirdiler çalıştırmam için. ben netten bir iki araştırma yapınca anladımki cihaz zilenyum programı ile çalışıyor. nette var fakat demo. okulun bu programın ücretini karşılayacak parası yok. acaba sizin program ile çalışır mı diye merak ettim.
hgx2' Alıntı:ocx dosyasıyla ilgili bilgilendirmeyi birinci mesaja eklesem iyi olacak![]()
fdd34' Alıntı:Merhaba
Bu yazılımı windos 7 home premium sisteminde kullanmak istedim fakat mci32.ocx hatası verdi. Hocamın dediği gibi bu dosyayı buldum sistem 32 klasörüne attım fakat çalıştırdan çalıştırdığım zaman da hata verdi ve bu sorunu aşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.