Barbaryan dediğinde kesinlikle haklısın o kadar para verilirmi diye bende düşündüm ama bizim zıpırı gördükçe aman hayat devam ediyor Rabbim verir bir yerden diyorum ama gel görki içimden şüphe duymuyorda değilim, bunun düşürmesi var eror 99 hatası var tozlanması var vs. vs.
Zaten parayı toparlayamadım, mesaj attığım satıcıda yan bastı, bıraktım 550d yi, çok istdim ama olmadı.
Hocamın biri demiş ya arkadaş 2500 lira fotoğraf makinesi alan ne kadarlık beyaz eşya alır; buna çok güldüm.
Haklısın hocam sende haklısın ama herkesin hayat görüşü aynı değil. Benim evimde 300 liralık televizyon 2 kanepem 560 liraya aldım, bi kitaplık, toplasan beyaz eşyam 1500 lirayı geçmez . Ev eşyası kimin umrunda, evlenirken onlara vereceğim paraya altınlarıda satıp araba aldım 60 bin km yol yapmış gezmişim. Eşyayı alsam ne olacaktı şimdiye eskiyecekti 4 kere taşındım o zmandan bu yana ortada eşyamı kalır.
Ayrıca kimisi ev alır sonra bidaha alır en son ölür mezarına götürür, benim görüşüm biraz farklı, Rabbim verir, paylaşırım çevremle, hemde aileme her türlü imkanı yaşatırım. Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın ama aç değiliz açıkta değiliz. Paramızın son kuruşuna kadar helal ettirmek içinde resmen çırpınıyoruz. Zaten bak ahın tutmuş rabbim nasip etmedi.
Neyse orjinaline dönelim konumuzun
Şimdi sitenin birinden ne kadar uygun fiyatlı ikinci el PENTAX K10D varsa mesaj attım yaklaşık 800-950 arası fiyatları var . Daha cevap veren olmadı. OLmazsa bir tane SONY A 200 var, yanında sigma 17-50 f:2.8 -4.5 ve Sigma 70-300 apo macro veriyor fiyat 1000
birkaç tanede eos 450d için mesaj attım onlarda 1000 civarı kit lensli ama olsun yanına bi 50mm f:1.8 keskin bir lens alır idare ederiz.Ancak Canon ikinci elden korkmuyor değilim err99 sorunu alan çok kişi var.
Hayırlısı bakalım bu kezde 1000 lirayı geçmeyeck bir işe kalkmıştım, bu kezde ahı tutan çıkmaz inşallah