ne alaka ya? Sen hiç 19 pc bi sınıfta 49 öğrenci ile ders yaptınmı? 1. ders sonunda o labın nasıl koktugunu biliyormusun? (kilima ve cam acık olmasına rağmen)Eslivya' Alıntı:Herkes mesleğini hakkıyla yapamayabilir tabii, ders anlatabilmek, anlatmayı sevmek, öğrencilere bir şeyler öğretmeyi istemek her 'öğretmen'in harcı değil. Siz de haklısınız. Biz sizi düşünemedik, kusura bakmayın.
keyloger' Alıntı:ne alaka ya? Sen hiç 19 pc bi sınıfta 49 öğrenci ile ders yaptınmı? 1. ders sonunda o labın nasıl koktugunu biliyormusun? (kilima ve cam acık olmasına rağmen)Eslivya' Alıntı:Herkes mesleğini hakkıyla yapamayabilir tabii, ders anlatabilmek, anlatmayı sevmek, öğrencilere bir şeyler öğretmeyi istemek her 'öğretmen'in harcı değil. Siz de haklısınız. Biz sizi düşünemedik, kusura bakmayın.
Ben sizin gibi bu sitede konuşmuyorum zümrelerimle, dışarda da dost sohbetinde konuşurken çoğu bu kaygıları yaşıyor. Siz gibi karşı tarafın düşünce ve fikirlerine saygı gösterme olgunluguna sahip olmayanlar yüzünden bu sitede başlık açmaya bile çekiniyorlar.
Konuyu kapatalım diyen arkadaşlar da bi zahmet musluğa hortumu takma konusunda yardımcı olsunlar...
:+1: :+1:Eslivya' Alıntı:Herkes mesleğini hakkıyla yapamayabilir tabii, ders anlatabilmek, anlatmayı sevmek, öğrencilere bir şeyler öğretmeyi istemek her 'öğretmen'in harcı değil. Siz de haklısınız. Biz sizi düşünemedik, kusura bakmayın.
keyloger' Alıntı:ne alaka ya? Sen hiç 19 pc bi sınıfta 49 öğrenci ile ders yaptınmı? 1. ders sonunda o labın nasıl koktugunu biliyormusun? (kilima ve cam acık olmasına rağmen)Eslivya' Alıntı:Herkes mesleğini hakkıyla yapamayabilir tabii, ders anlatabilmek, anlatmayı sevmek, öğrencilere bir şeyler öğretmeyi istemek her 'öğretmen'in harcı değil. Siz de haklısınız. Biz sizi düşünemedik, kusura bakmayın.
Ben sizin gibi bu sitede konuşmuyorum zümrelerimle, dışarda da dost sohbetinde konuşurken çoğu bu kaygıları yaşıyor. Siz gibi karşı tarafın düşünce ve fikirlerine saygı gösterme olgunluguna sahip olmayanlar yüzünden bu sitede başlık açmaya bile çekiniyorlar.
Konuyu kapatalım diyen arkadaşlar da bi zahmet musluğa hortumu takma konusunda yardımcı olsunlar...
bizim ilde en fazla 5 şubeli bir iki okul var.gerisi 3 4 şubeli o kadar ders nerdekeyloger' Alıntı:Dersin zorunlu olması ile birlikte 25-30 saat ders olur okullarda. Bunca sene derse girmemeye yada az girmeye alıştık. Şimdi zor gelecek gibime geliyor onca saat derse girmek. Sizce nasıl olur bu durum?
uhaha:m.arslan' Alıntı:şabanın dediği alışırsın yavrucuğum alışırsın
hocam benim seneye 11 saat dersim var ve 4 saat daha ders bulup maaşımı alıp ekders istemiyorum hatta görevlendirme bile istemiyorumhbalta' Alıntı:başlığa neden bu kadar tepki gösteriliyor anlamıyorum. evet dersimiz kesinlikle zorunlu ve sınavlı olmalıydı ve oldu. ben önceki yıllarda 6, bu yıl 14 saat derse giriyorum. zorunlu ve sınavı olmadığı için çocuklar ilgisizdi. sene sonu genel değerlendirme yaptığımda bile karneye geçecek mi? diye soruyorlardı. bu yüzden bt rehber öğretmeni olmak benim için daha rahattı. çünkü idareyle aram iyiydi. birbirimizi hiç kırmadık. zaten matematik, fen bilgisi gibi SBS sınavında soru çıkacak derslere bile ilgi gösterilmiyorken, proje-performans ödevleri öğretmenin dayatmasıyla getiriliyorken bizim ders zorunlu olsa bile çok şeyin değişeceğini sanmıyorum. arkadaşları okurken gerçekten zor şartlarda ve zor okullarda görev yapanlara allah kolaylık versin.
benim merak ettiğim bir soru var. seneye 20 saatten fazla dersi olan arkadaşlar bt rehberliği yapmayı düşünüyorlar mı?