Yavrucuğum derken? Adam gibi cevap yazmayı öğren önce...m.arslan' Alıntı:şabanın dediği alışırsın yavrucuğum alışırsın
Senin istediğin konuları açalım istersen yada açmadan önce onayla...dijitalyerli' Alıntı:yok böyle bişey yaaa, kaç yıldır ders geri gelsin diye uğraş uğraş sonunda ee şimdi nası gircez derse? Başkası bu forumu okusa ne der?
Lütfen kaldırın bu konuyu.
Aklıma ilk bu geldi benimde.. Başlığı açan kardeşim samimiyetle açmış, yalan söylememek gerekir bende de var benzer korkular. Ama bizim zümre bunu birkaç ayda çözer, sevgili arkadaşımdan özür dileyerek, dışardan bizi takip eden onlarca başka branştan arkadaşların olduğunu düşünerek KONUNUN KAPTILMASINI İSTİYORUM.only61' Alıntı:BU TÜR BAŞLIKLAR İMAJIMIZI ZEDELER ARKADAŞLAR DAHA DİKKATLİ OLALIM
zaten adımız çıkmış 9'a inmez 8'e...
only61' Alıntı:BU TÜR BAŞLIKLAR İMAJIMIZI ZEDELER ARKADAŞLAR DAHA DİKKATLİ OLALIM
zaten adımız çıkmış 9'a inmez 8'e...
amip33' Alıntı:Aklıma ilk bu geldi benimde.. Başlığı açan kardeşim samimiyetle açmış, yalan söylememek gerekir bende de var benzer korkular. Ama bizim zümre bunu birkaç ayda çözer, sevgili arkadaşımdan özür dileyerek, dışardan bizi takip eden onlarca başka branştan arkadaşların olduğunu düşünerek KONUNUN KAPTILMASINI İSTİYORUM.
keyloger' Alıntı:Senin istediğin konuları açalım istersen yada açmadan önce onayla...
Aynen hocam :+1:comaster' Alıntı:ve şunu kesinlikle söyleyebilirim bizim dersimiz diğer branşlardaki gibi tüm öğrencileri susturup sakince bir ortam yaratmamıza kesinlikle engel.diğer derslerdeki gibi %100 hakimiyet kurulabilecek ders değil.acayip yorucu bir ders.ben başka dersler de anlattım değişik branşlardan kesinlikle kendi dersim gibi değildi.bunun da farkındadır herhalde çoğunluk veya herkes.
Katılıyorum hocam. Girmemeye alışınca da 6 saat bile zor geliyor. Ancak derse girdikçe alışırız. Faranjit olayına gelince de önerim şudur. Anlatım ya da sunum yöntemini tercih etmeden daha çok uygulama ve araştırmaya yönelik ders işlendiğinde hem öğrenciiçin daha kalıcı oluyor hem de ses telleri daha az yoruluyor.mkaratayy' Alıntı:kardeş bu senenin neredeyse tamamında 30 saat derse girdim. İnsan bünyesi her duruma alışıyor. Hiç zor gelmedi. sadece en başta biraz zorlandım. Sonra otomatiğe bağlanıyor. Bundan önceki seneler hep 6 saat giriyordum. o zaman da o altı saati zor bitiriyordum. Hiç merak etmeyin. Böylesi kesinlikle daha iyi
comaster' Alıntı:bazen şunu düşünüyorum üye olduğum 6 senedir ara ara.sanki burda çoğunluk dersimizi verin diye bağıra bağıra millet aksini söylemeye çekinir oldu artık.adamlar formatörlük istiyoruz başlığı açmaya yada o başlıklı konulara yorum yazmaya çekinir olmuş gibiler.her kes bu mesleği ve branşı severek yapmak zorunda değildir.bazı insanlar ekmek parası için yapıp hakkını veriyordur sevmese de.belki meslekten soğumuştur sonraki yıllarda.belki meslek belki branş değiştirmek istiyordur.yapamıyordur onu da.her meslekte böle şeyler olabilir.bilişim rehberliği şartları iyileştirilip de kadro açabilirlerdi bize.buna sevinen de birçok arkadaşımız olabilirdi de...