btr böyle olmuştu hocam aynı tas aynı hamam bir şey olmaz hayırlı olsun.Yeğitek te mi bakanlıkta mı yoksa her ikisinde birden mi bilmiyorum çok net bir anti bilişim tayfası var. Mutlaka yeni bir yönetmelikle bu kararı ekarte edeceklerdir

Hocam biz de kazanmadik bu arada, sadece mahkemeyi kazanan arkadaş kazandiKazana kazana nöbeti mi kazandık yani, internetten sipariş vermişiz kutudan salatalık çıkmış.![]()

Hocam biz de kazanmadik bu arada, sadece mahkemeyi kazanan arkadaş kazandi
Evragi inceledim, yukarıda yazdığım gibi yerel mahkemeymiş. Bölge idare ne karar verecek acaba.
Hocam ben yüksek lisansı kazandım ama hemen bölge idareye vermediler. Avukatlarda bu konuda aslında bizim haklı olduğumuzu düşünüyorlar. Vermeyebilirler bölge idare mahkemesine. Böyle görev yeri, ceza vs gibi davaları genelde bölge idareye gidiyolar..Bu yerel mahkeme sanırım. Milli Egitim Müdürlüğü bunu Bölge idare mahkemesine verecektir hemen. Önemli olan Bölge idare mahkemesinden ne cikacagidir.
Yine de Tebrikler mücadele eden hocalarima.
Burayı üç kuruş nöbet parasına indirgeyen bir zihniyetle asla yan yana gelemem. Mesele param değil; mesele hak yemek. Birkaç mesajla, tek taraflı bir kararla emeğimizle kazandığımız ek derslerimiz kesildi. Bu aleni bir keyfilik, hem de üstelik hiçbir muhatap bulamadığımız bir düzen.Bende nöbet istemiyorum nereden çıkartıyorlar anlamıyorum uc kurus icin bir dünya risk bu sene en rahat senemi yasiyorum nöbetsiz
Kafa rahatlığı nedir hocam size göre?Yarın nöbet gelsin, ne nöbeti diyecekler (bende nöbet istemiyorum) bu yıl kafamız rahattı. Bizim branş kadar tutarsız branş görmedim!!!
Hayır hocam. Bu tip davalar bireyseldirKıymetli Öğretmenlerim ; İdare Haziran ayı itibarıyla ile kulüp ve nöbet yazdırabilir mi?
Yoksa ülke geneli bir karar mı lazım ?
Ne yani her kes ayrı ayrı dava mi açmalı emsal karara olarak sayılmıyor mu..Hayır hocam. Bu tip davalar bireyseldir