Ben BTRyim 9-3 okuldayım. Ayak işi asla yapmam çünkü müdürümle ilk muhattap olduğumda ilk söylediğim şey, çalışmayi severim ama kullanılmayı değil genelde arkadaşların unuttukları şey bilisimcilerin de öğretmen oldukları dedim.. Haklısın hocam dedi.. Tahtayla ilgili sorun bildiriyor hemen gitmemi bekliyor öğretmen arkadaş, eee benim dersim Nolcak? Taviz vermem dersime girerim boş dersimde halledebilecegimi söylerim. Ve müdürüm de sabırsız davranan öğretmenleri kendisi eleştiriyor şimdi kız derse mi girsin akıllı tahtalara mı baksın sabredin istediğiniz anda koşamaz size diye.. Ha ben yeri geliyor öğle arasında bile çalışıyorum o ayrı.. Diğer öğretmen arkadaşların dersleri aksamasın, video izletecektir tahtadaki sorunu hemen çözeyim vb. gibi..okuldaki teknoloji ile ilgili herşeyle ilgileniyor 12 saatte derse giriyorum, arakadaslara yardım ediyorum ama kusura bakmasınlar görev tanımımın dışına çıkmam idari islere asla bakmam isteyemezlerde boyle şey.. İsterlerse siz de benim dersime girin o Zaman hocam ya da bir tahtaya imaj atılacaktı onu yapın derim.. Derim yanı

çünkü elimden geleni yapmaya çalışıyorum, okulda ben olmazsam işler aksar bunu da farkındalar.. Anadolu lisesinde çalışıyorum ve müdürüm iyi ki norm göstermişiz ne kadar rahat ediuoruz hocahanim sayesinde deyip duruyor.. 3. Yılıma girdim bu okulda da.. Binlara rağmen benim cok rahat olduğumu çalışmadığımı söyleyen öğretmen arkadaşlarda var Haha

öğretmenler odasında 2 saat üst üste otur göze batıyoruz hemen ama umrumda değil gerçekten.. Siz duruşunuzu belli edin hocam onlar size ayak uydursun.. İsin cok zor zırt pirt çağırıyorlar sadece derse girip çıkmıyorsun diyen öğretmenler arkadaşlarım da var.. Su soruları soruyorum ben kendime okulda bir eksiklik var mı benim yapacagım ? Yok.. Dersime girip düzgünce anlatıyor muyum? Evet.. O zaman hadi örtmenler odasında çay içelim