Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Koda gerek yok. Chrome da diğer sekmeye geçince sağ üstte nota sembolü var. Tıklayınca video görünüyor. Oynata basınca devam ediyor. Bilgisayar kullanırken yapıyordum

ben ekranda o küçük pencereyi de görmek istemiyorum o yüzden bir kod vardı bir kere tıklayınca nereye geçersen geç video oynuyordu

Teyit için soruyorum. Toplam 4 video, toplam 75 dk.falan. Başka birşey yok değil mi?

1782728008203.webp

slm , Ek ders puantajda görünmüyor seminer, bunu herhalde Ağustos ayında yatar herhalde.
Birde semineri değerlendirmesi göremedim oba da, mebbiste de sertifika görünmüyor, seminer son bitiş tarihinden sonra mı ? görünür

slm , Ek ders puantajda görünmüyor seminer, bunu herhalde Ağustos ayında yatar herhalde.
Birde semineri değerlendirmesi göremedim oba da, mebbiste de sertifika görünmüyor, seminer son bitiş tarihinden sonra mı ? görünür

Ödemesi Temmuz ayında ek bordro ile yapılabilir.
Değerlendirme 6 Temmuz'dan itibaren mümkün.

Haziran semineri faaliyet değerlendirme açılmış.

Nedense faaliyet başlangıç tarihi 3 Temmuz gözüküyor.

hhh.webp

Seminer ödemesi ek ders ödemesinin içinde yapıldı ve bugün hesaba yattı bizim. Ek bordro yok.

Bizim de yatmadı bugün başyardımcımız ekdersleri saat ve alacağımız ücretleri gösteren evrakı göndermiş. 15 saat dahil edilmiş.
Zamlı maaşlarımız da belli olmuş onu da göndermiş

Okuldan bir arkadaş, videoları bitirdiğini, "eğitimi tamamladı" yazısını gördüğünü(%100), birkaç gün sonra yine açtığında yazıyı yine gördüğünü, son videoyu tekrar açtığını birkaç saniye sonra kapattığını söyledi. Seminer sonunda, MEBBİS kayıtlarında izlememiş görüldüğü için ek ders alamadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

15 saat lik seminer ek dersi Temmuz ayı ek dersine bırakıldı Haziran ayı ek dersine yazılmadı. MEBBİS ek ders modülünde temmuz ayı 15 saat ek ders görünüyor

Sizde öyle yapılmış olabilir. Biz haziran ek dersi içinde aldık, ödendi hatta harcadık bile...

Bizde temmuzda görünüyor ve Haziran'daki ödeme tutar listesinde yok.
Bizim de az önce yattı ücret 15 saat seminer yok. Haftaya yatacakmış dediler.
Hepsini topluca yatıran il ilçe de var yatıramayan da var maalesef
Temmuzda görünür ama haziranla birlikte ödenebilir hocam. Bir çok yerde de ödendi zaten. Bizde ise ses seda yok
Ek ders yattı bugün. Müdür yardımcısına sordum. Ek bordro yapılacak seminer için dedi. Zamanını sormadım.

ilksms
Geri