Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Koda gerek yok. Chrome da diğer sekmeye geçince sağ üstte nota sembolü var. Tıklayınca video görünüyor. Oynata basınca devam ediyor. Bilgisayar kullanırken yapıyordum

ben ekranda o küçük pencereyi de görmek istemiyorum o yüzden bir kod vardı bir kere tıklayınca nereye geçersen geç video oynuyordu

Teyit için soruyorum. Toplam 4 video, toplam 75 dk.falan. Başka birşey yok değil mi?

1782728008203.webp

slm , Ek ders puantajda görünmüyor seminer, bunu herhalde Ağustos ayında yatar herhalde.
Birde semineri değerlendirmesi göremedim oba da, mebbiste de sertifika görünmüyor, seminer son bitiş tarihinden sonra mı ? görünür

slm , Ek ders puantajda görünmüyor seminer, bunu herhalde Ağustos ayında yatar herhalde.
Birde semineri değerlendirmesi göremedim oba da, mebbiste de sertifika görünmüyor, seminer son bitiş tarihinden sonra mı ? görünür

Ödemesi Temmuz ayında ek bordro ile yapılabilir.
Değerlendirme 6 Temmuz'dan itibaren mümkün.

Haziran semineri faaliyet değerlendirme açılmış.

Nedense faaliyet başlangıç tarihi 3 Temmuz gözüküyor.

hhh.webp

Seminer ödemesi ek ders ödemesinin içinde yapıldı ve bugün hesaba yattı bizim. Ek bordro yok.

Bizim de yatmadı bugün başyardımcımız ekdersleri saat ve alacağımız ücretleri gösteren evrakı göndermiş. 15 saat dahil edilmiş.
Zamlı maaşlarımız da belli olmuş onu da göndermiş

ilksms
Geri