omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,380 23 Mart 2026 #511 amip33' Alıntı: Öba'da ki eğitimlerin mebbise düşmesi için neden pazartesi sabahı bekleniyor, bir mantığı var mı ? Genişletmek için tıkla ... Eğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır.
amip33' Alıntı: Öba'da ki eğitimlerin mebbise düşmesi için neden pazartesi sabahı bekleniyor, bir mantığı var mı ? Genişletmek için tıkla ... Eğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır.
öğretmnm Aktif Üye Mesajlar 127 23 Mart 2026 #512 omd' Alıntı: Eğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır. Genişletmek için tıkla ... Mebbise değerlendirme düşmüş arkadaşlar
omd' Alıntı: Eğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır. Genişletmek için tıkla ... Mebbise değerlendirme düşmüş arkadaşlar
bznesm Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,568 24 Mart 2026 #513 konu geçmişken bunu otomatik oynatma oluyor muydu ya, otomatik oynatma devri bitti mi
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,035 25 Mart 2026 #514 bznesm' Alıntı: konu geçmişken bunu otomatik oynatma oluyor muydu ya, otomatik oynatma devri bitti mi Genişletmek için tıkla ... Eğitim Scorm paket olduğu için yapılamıyor sanırım.
bznesm' Alıntı: konu geçmişken bunu otomatik oynatma oluyor muydu ya, otomatik oynatma devri bitti mi Genişletmek için tıkla ... Eğitim Scorm paket olduğu için yapılamıyor sanırım.
hanzalaa Aktif Üye Mesajlar 226 Bugün 11:17 #515 Hocalarım hizmetiçi eğitimde global speed kullandım ama sadece ses hızlanıyor. Var mı bir çözümünüz?