Eğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır.Öba'da ki eğitimlerin mebbise düşmesi için neden pazartesi sabahı bekleniyor, bir mantığı var mı ?
Eğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır.Öba'da ki eğitimlerin mebbise düşmesi için neden pazartesi sabahı bekleniyor, bir mantığı var mı ?
Mebbise değerlendirme düşmüş arkadaşlarEğitimin bitiş tarih-saati geçmeden ekleme olmuyor sanırım. Sistemi öyle kodlamışlardır.
konu geçmişken bunu otomatik oynatma oluyor muydu ya, otomatik oynatma devri bitti mi
Hocam 2 gün seminer için 5 gün ek ders alacağımız doğru muSon anda bir değişklik olmazsa, mesleki çalışma (seminer) dönemi yüzyüze yapılacak gibi görünüyor.
seminerler parça parça değil bir bütün olarak hesaplanıyor dendi bize de ondan2 gün mü olacak hocam. 29-30 haziranda.Son anda bir değişklik olmazsa, mesleki çalışma (seminer) dönemi yüzyüze yapılacak gibi görünüyor.
evet 2 gün de ek dersi ne kadar olacak ki2 gün mü olacak hocam. 29-30 haziranda.
Hocam online olduğu zaman dediğiniz gibiydi de yüz yüze olduğunda görev yapılan gün×3saat olur diye biliyorum ama kesin ve net bilmiyorum.evet 2 gün de ek dersi ne kadar olacak ki
2 gün mü olacak hocam. 29-30 haziranda.
Hocam online olduğu zaman dediğiniz gibiydi de yüz yüze olduğunda görev yapılan gün×3saat olur diye biliyorum ama kesin ve net bilmiyorum.
Hocam 2 gün seminer için 5 gün ek ders alacağımız doğru museminerler parça parça değil bir bütün olarak hesaplanıyor dendi bize de ondan
Öyle bir ihtimal yok hocam22-26 haziran arasına da alınabilir.