Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
otomatik izletme eklentilerinin hiç biri çalışmıyor sanırım.
önceden çalıştığından emin olduğum birkaç tane denedim. hiçbiri çalışmadı. Firefox ile denemiştim önceden. Şimdi Chrome ile denedim. Belki onunla alakalıdır. Veya dediğiniz gibi Meb engellemiş olabilir.

önceden çalıştığından emin olduğum birkaç tane denedim. hiçbiri çalışmadı. Firefox ile denemiştim önceden. Şimdi Chrome ile denedim. Belki onunla alakalıdır. Veya dediğiniz gibi Meb engellemiş olabilir.
Aynen hocam engellemişler galiba, 3 tarayıcıda da denedim. Sonuç sıfır.

sadece modül 1 ve 2 izleniyorsa niçin diğer modülleri koymuşlar ki ben bu siteye girip öğrenebildim herkes 10 modülüğ yapmak isteycektir saçmalık bu
Yooo sadece ilk 2 modül çıkıyor. Düzelttiler. 10 modül çıkmıyor.

nasıl olsa çoğu platforma yayıldığı için Modül 1-2 videolarını Global Speed video hız kontrolü ile hızlandırabilirsiniz, etkileşimli olduğu için kapamalar, tıklamalar, diğer sayfa geçişlerini pc'den siz yapacaksınız.

chrome a global speed eklentisi ekleyerek 16x de izleyebiliriniz
Hocam video açılsa normal hızda da izleriz. Zaten 2 cümlede 1 tıklama koymuşlar ama videoları yüklenmiyor. Bakanlık bunu prestij kaybı olarak görmüyorsa hiç bu işlere girmesinler. 48 saate 1 modül bitmedi. Yazıklar olsun.
Şu an itibariyle Hala daha sistem kilit.

Bende izlemeye çalıştım olmadı gezmeye gidiyorum. Açılmazsa uzar zaten . Uzatmaslarda da 15 saat giderse gitsin ne yapayım.

Güç bela bitirdim ikinci modülü de :D Bu arada 14'te 9 yapmışım. Hangilerini yanlış yaptım anlamadım :D Neyse geçtik mi geçtik. Devam :D

Aklıma e-zümre zamanları geldi. Ne hayır duaları etmiştim yayında ve yapımda emeği geçenlere, şimdi de bu dualara ilave yapıyorum arkadaşlar.

5ec88c2b-7ab9-4092-a695-21cb66605759.webp

ilksms
Geri