Mesleki çalışmalar - seminer dönem

Kodla Büyü
Bütün gün sistemin düzelmesini mi bekleyeceğiz. 24 saat sürekli giriyor mu diye kontrol mu edeceğiz. Yapacaksan sınav ver ders notunu okuyalım girelim. Sanki videoları tek tek izletmek tıklatmak amacı başkalaştırıyor. Şu an tamamen eziyet.

Gurme arkadaşlar bilir ki bu sistemlere ilk gün ilk saatlerde girmek hayaldir. Hiç zorlamadım. Yarından sonra ara ara açar bakarım. Ne acelesi vardı ki

Site siyah olmuş okumakta zorlanıyorum. İstediğimiz eğitimi mi alıyoruz belirli eğitimler mi var? Okuldan herhangi bir resmi yazı paylaşmadılar bize.

modul 1 bataklik gibi girince cikamiyorsun saatlerdir 4. bolume gecmek icin elli kez ac kapat yenile yaptik rezillik

6 saattir 1. Moduldeyim. Son 1 saattir veri analizi bölümünün 7. Videosundayim. Belki 20 defa açtım konusma bitiyor ama ilerlemiyor.
Altyapiyi hazirlamadan saatlerini pc başında gecirecegin ugrastirici bir egitim seti hazirlamak istemisler onu da yapamamislar.. Öğretmenlere eziyet olsun da ne olursa olsun.

İronik; dijital yetkinlik eğitimini geçmek için yapay zekayı kullanıyorum.

Yemek saatinde tekrar ÖBA'ya çöktü herkes sanırım. :) izleyemiyorum. 2.modülün ortasında kaldım. Yapay zeka neymiş öyle be yaaa.

Son degerlendirmede takildim kaldim o kadar agir ki sure dolacak bitiremeden rezillik vallahi

Tam bir rezillik.Birinden diğerine geçmek o kadar zor ki. Resmen telefon donacak duruma geliyor. Bekle ki bölümü geçsin. Bu hızda devam ederse bu hafta bitirmek zor olabilir.

eziyet çektiriyorlar, bu kadar kasacaksanız okulda alalım bilgisayar başında çalışmayan sistemle uğraştıracak kadar öğretmenden nefret edecek kadar ne yaşadınız. Bana zerre faydası olmayan saçma sapan bir eğitim için saatlerimi bilgisayarın başında geçirmek zorunda mıyım.

Bakan bey; sistemin, öğretmenleri kanser etmesi ve seminer döneminde "boş" oturtmamak için özellikle bu kadar kötü olsun istemiştir. Malum seminerleri okulda yapalım istiyordu...

ilksms
Geri