:+1:fucar07' Alıntı:ilköğretimde olduğum için monotonluğun olması.
Emek harcayıp çok güzel şeyler yapsan dahi kimsenin gözünde bi değerinin olmaması...
Ağlamak istiyorum :cry: :cry:leylaozmen' Alıntı:Bizim okulda sınıflar çok kalabalık.60-74 arası.Ve labdaki bilgisayarları idare aldığından-onlara kızmıyorum onların da ihtiyaçları var.-13 bilgisayar var.sınıfları 2'ye ayırıyorum buna rağmen 3 kişi oturuyo 1 bilgisayara.Çocuklara bu konuda üzülüyorum.Çocuklar hayatlarında ilk defa bilgisayar görüyorlar...Halinize şükredin bence kaç kişilik sınıflarda derse giriyorsunuz?
gökhankeven' Alıntı::+1:fucar07' Alıntı:ilköğretimde olduğum için monotonluğun olması.
saiderz' Alıntı:Emek harcayıp çok güzel şeyler yapsan dahi kimsenin gözünde bi değerinin olmaması...
ozgurgitarim' Alıntı:hocam bizim hasan'a bir bilgisayar aldık....
bir baksan nasıl ?
hocam ; şimdi loptap alacam ; ikinci el ; kelepir ;700 ytl bir baksan
amd mi intel mi ?
diğeri atlar : koçum oyun oynayacaksan amd ; yoksa intel ...ha bir de amd'de ısınma proplemi var...
projeksiyon çalışmıyor hocam ; bir baksanız
hocam bu aydiesel ne oluyor ki....
nokia'dan şaşmayacaksın (o telefonda mıydı yoksa )
şimdi kasanın içinde bir alet var; o böyle devirdayım yapıyorrrrrrrrrrrrrr; tak ;
bazen sıklıdığımda arkadaşlar ; şunu diyorum soru soranlara ;
hocam ; meme yapmıştır o ; zımparalayacaksın ; takkkk ; çalışır....
mpurcuklu' Alıntı:Bilgisayarların bozulması ve teknik servisin yapması gerekenleri bizim yapmamız.. o kısımdan hoşlanmıyorum..
enestar' Alıntı:Emek harcayıp çok güzel şeyler yapsan dahi kimsenin gözünde bi değerinin olmaması...
Zil çalar, herkes okulu terk ediyordur, sessizce müdürün odasının önünden hedefe (kapıya) doğru ilerliyorumdur, tam da finishe yaklaşmışken.....
- Hoca hanıııım bi bakarmısınız? (Kahrolası şu topuk sesleri var ya!!!)
O bi bakış yaklaşık yarım saati alır, olan olmuştur yine herkes çıkıp giderken ben müdürün bilgisayarla ilgili problemleriyle uğraşmaktayımdır.
Zaten müdür odasını yakında bana bırakacak, arayan beni orda buluyor, dandik bir modemimiz var oda müdürün odasında. Modem bozulur, switch bozulur, kablolar kısa devre yapar. ööööffff, ööööööfffff!