:+1:frt44' Alıntı:bakanda tahminimce bunu anlatmaya çalışıyor..bilişim tasarım dan başka cümle kullanmıyor![]()
:++:frt44' Alıntı:bakanda tahminimce bunu anlatmaya çalışıyor..bilişim tasarım dan başka cümle kullanmıyor![]()
fahrican' Alıntı:Bakan böyle bir dersin olduğunu iddia ediyor. Bakanı duyanlar böyle bir dersin getirileceğini sanıyor . Gerçekte ne olduğunu kimse bilmiyor :?
Bilişim Teknolojileri ve Teknoloji Tasarım dersleri , isimlerindeki kelime dışında neredeyse ortak ortak hiç bir yanı olmayan dersler.
Okulumuzda 2 tane Teknoloji Tasarım öğretmeni var. Meslek liselerindeki gibi sınıfları 2 ye bölerek dersleri işliyorlar. Diğer öğretmenler 35-40 arası öğrenci ile ders yaparken onlar 15-20 arası öğrenciyle işlemiş oluyor. Kontenjan.meb.gov.tr ye okul normları girilirken de anladığım kadarı ile Teknoloji Tasarım Dersinin mevcut saatinin iki katı hesaba alınıyor.
Bakalım bu efsanenin aslı çıkacak mı ?
tek.tas. öğretmenleri tabiki zorlanır zira bizde 2 tane var bu öğretmenden, inanın word'u açıp kulübünün adını yazamıyorlar.seyma' Alıntı:Böyle olursa Teknoloji Tasarım dersinini içeriği değiştirilerek bu branşa geçersek çok güzel olur da, Teknoloji Tasarım öğretmenleri zorlanmazlar mı? Nedense hala bana teknoloji tasarım dikiş nakış dersi gibi geliyo.. Şu anda teknoloji tasarım dersine giriyorum çok zorlanıyorum :S
umut dünyası işte...delulojouh' Alıntı:Keske böyle bisy olsa ama inanamıyorum nedense ben..
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
niye deli kuyuya tas atmistir, niye akillilar bu tasi cikarma geregi duymuslardir, niye cikaramamislardir, tas yoksa kaya buyuklugunde midir?
biri bisi uydurur ve digerleri de onu cozmeye calisir ama pek de basarili olamazlar.
:-1: