Tahtalara kurulum yaptıktan sonra usbden anahtar verdiğinde güncelleme yapmana gerek yok. Ama her yeni mobil anahtar verdiğinde tahtalarda ki programı güncellemen gerek. Bu nedenle ben yıllardır bir tane mobil kullanıcı oluştururum sonra tahtalara kurulum yaparım. Gelen her öğretmene de aynı mobil anahtarı veririm.mehcan ekiliti mobil olarak kullanan arkadaşlar, 80 ogretmeni tek tek tanitmak yerine 1 kullanici adi ve kodu tanimlasam bütün ogretmenler bu kodu kullanarak telefona kursa sorun olur mu?
Ben bu şekilde yapıyorum hocam her gelen öğretmen için yeniden tahta gezmek zoruma gidiyor bu yüzden üç dört tane sallamasyon kullanıcısı oluşturdum bunların kodlarını yeni gelenlere veriyorum...mehcan ekiliti mobil olarak kullanan arkadaşlar, 80 ogretmeni tek tek tanitmak yerine 1 kullanici adi ve kodu tanimlasam bütün ogretmenler bu kodu kullanarak telefona kursa sorun olur mu?
Hocam ios için web den hallediyoruz çok rahat sıkıntısız çalışıyor...İos yok diye biliyordum ios desteği geldi mi
Program ücretsiz fakat ios için uygulaması yok, iphone telefonu olanlar web sayfasını kullanarak karekod okutuyor, programı yeni kuranlar için bu hizmet ücretliios ve android için webden halledeceğim, uygulama yükletmeden.
nasıl?ios ve android için webden halledeceğim, uygulama yükletmeden.
Link ile girebilir. İkiz uygulama destekliyor ise telefon ikiz uygulama yapılabilir.Ben dersleri tanımladım. Hangi branşın öğretmeni gelirse o dersin tanımlamasını yüklüyorum.
Benimde başka bir sorum var. Bir öğretmen 2 ayrı okulda derse giriyorsa ve 2 okulda da e-kilit varsa nasıl tanımlama yapabiliriz?
Web anahtar yapılacak iki okul için iki link hangi okuldaysa o linki kullanacakBen dersleri tanımladım. Hangi branşın öğretmeni gelirse o dersin tanımlamasını yüklüyorum.
Benimde başka bir sorum var. Bir öğretmen 2 ayrı okulda derse giriyorsa ve 2 okulda da e-kilit varsa nasıl tanımlama yapabiliriz?
Web anahtar yapılacak iki okul için iki link hangi okuldaysa o linki kullanacak
Bir okulda APK mobil anahtar diğer okulda web anahtar da olabilir...
Ben bu şekilde yapıyorum. Mükemmel rahatlıkmehcan ekiliti mobil olarak kullanan arkadaşlar, 80 ogretmeni tek tek tanitmak yerine 1 kullanici adi ve kodu tanimlasam bütün ogretmenler bu kodu kullanarak telefona kursa sorun olur mu?
tekrar düzeldi hocam. Eyvah eyvahEvet hocam biz de giremiyoruz