o yöntemi paylaşabilir misin?delphe01' Alıntı:bir tane tarayıcıdan bir uzantı sayesinde girdiğimiz yöntem :++:
o yöntemi paylaşabilir misin?delphe01' Alıntı:bir tane tarayıcıdan bir uzantı sayesinde girdiğimiz yöntem :++:
ymb' Alıntı:tarayıcı sahibi sistemi paralı hale getirmiş, aylık 2 $, yıllık 50 $ fiyat var, vip üyeliği. Yoksa engelleme olmaması lazım.
Buzkırıcı' Alıntı:chrome eklentisinden tam 1,5 yıl girdim bir görüntü verdiniz iş bitti hadi bakalım ne yapacağız şimdi. :mrgreen:
COBOL hocamın isteği üzerine silindi.hakansia' Alıntı:
cmnhost' Alıntı:Birkaç arkadaş birleşin, aylık 20-30TL kıralı bir Linux VDS kiralayin. Uygun bir porttan yayın yapan bir Proxy sunucusu kurun(Squid3) . Hayırlı olsun, hiç eskimeyen bir yöntem.
VDS'lerimden birisine Squid3'u kurdum, rahat ettim. Hatta Amerika lokasyonu bir sunucu kiralarsaniz evinizde bile Internet'in tüm engellerinin açıldığını göreceksiniz. Hatta evinizdeki hattın MEB hattından daha beter engellerle dolu olduğunun farkina varacaksiniz.
Hocam bu yöntemleri özel mesaj ile paylaşmanız mümkün mü? İsterseniz şahsi isterseniz kurumun mail adresini vereyim.yeniceli2001' Alıntı:şu an okulda 3 farklı yöntemle giriyorum bunlardan 2si chrome eklentisi bir diğeri program
ucamus' Alıntı:Hocam bu yöntemleri özel mesaj ile paylaşmanız mümkün mü? İsterseniz şahsi isterseniz kurumun mail adresini vereyim.yeniceli2001' Alıntı:şu an okulda 3 farklı yöntemle giriyorum bunlardan 2si chrome eklentisi bir diğeri program
:+1:ucamus' Alıntı:Hocam bu yöntemleri özel mesaj ile paylaşmanız mümkün mü? İsterseniz şahsi isterseniz kurumun mail adresini vereyim.yeniceli2001' Alıntı:şu an okulda 3 farklı yöntemle giriyorum bunlardan 2si chrome eklentisi bir diğeri program
yeniceli2001' Alıntı:şu an okulda 3 farklı yöntemle giriyorum bunlardan 2si chrome eklentisi bir diğeri program