liseler 8 saat şimdi akşama kadar lisede mi bekleyecez şu 30 saat uygulamasında bi netlik yok mu?
sonnome' Alıntı:ya arkadaşlar ben de türkoğlunda çalışıyorum müdür bugün 8-5 çalışacaksın dedi. yazıdan bunu anlamışlar. ne yapmalıyım
hocam kabul etme 8-5 yazan bi yazı getirsin bulamıyorsa anladığını degil yazılanı uygulayacak anlamıyorsa milli eğitimi arayıp sorsun.sonnome' Alıntı:işe yaramaz hocam emin ol
mail yoluyla gelmiş ilçeye sorun.sturkmen' Alıntı:onay nerede ben göremedim
ilcelere ulaşmış deniyor ama ben merkezdeyim yazı mazı yok
hasari' Alıntı:mail yoluyla gelmiş ilçeye sorun.sturkmen' Alıntı:onay nerede ben göremedim
ilcelere ulaşmış deniyor ama ben merkezdeyim yazı mazı yok
sevindim bu habere :+1:Metehan' Alıntı:Arkadaşlar mesai konusunda sabah Ali bey ile telefonda görüştüm 30 saat ders programına dağıtılacak şekilde çalışacaksınız dedi. 8-17 olayı yok. Sabah burdaki bir okulda bir arkadaşımızın müdürüde 8-17 olarak diretmiş Ali beyle görüşünce tamam dedi. Ayrıca ek ders ise 1 Kasım tarihinden itibaren yazılacak. Ali beyle telefonla görüşebilirsiniz....
sonnome' Alıntı:hocam bu Ali bey kim . soyadı ne telefon numarasını ben de alayım. bizim idare illa ki kendisi duyacak. yazı yayınlanacakmış dedim buraya gelene kadar 6 ayı bulur diye dalga geçtiler. ben de dedim ki gerekirse gidip ankaradan alırım dedim
Hangi okulda çalışyorsunuz hocamsonnome' Alıntı:hocam bu Ali bey kim . soyadı ne telefon numarasını ben de alayım. bizim idare illa ki kendisi duyacak. yazı yayınlanacakmış dedim buraya gelene kadar 6 ayı bulur diye dalga geçtiler. ben de dedim ki gerekirse gidip ankaradan alırım dedim