hay arkadaş ne ali beymiş bi soyadını öğrenemedikhakanotuken' Alıntı:Tamam kabul Ali Bey'e lafım yok. Anlayamadığım şey şu. 5 Ekimde alınan başvuru neden 31 gün sonra 5 Kasımda sonuçlandı. Bu kadar mı zor.
beyoğlu aşağısarılar ilköğretim okulu hocam. türkoğlu ilçesine bağlıhakanharuny' Alıntı:Hangi okulda çalışyorsunuz hocamsonnome' Alıntı:hocam bu Ali bey kim . soyadı ne telefon numarasını ben de alayım. bizim idare illa ki kendisi duyacak.yazı yayınlanacakmış dedim buraya gelene kadar 6 ayı bulur diye dalga geçtiler. ben de dedim ki gerekirse gidip ankaradan alırım dedim
![]()
![]()
inşallah hocam sorun olmasın ya artık valla iyice papaz oldum idareyle.botebocuu' Alıntı:ilçelerin haberi var hocam bende aradım sorun olmasın bir yazı çıkarın diye onlarda yazı çıkarmayacaz ama sorun olmaz bizi arayın sorun olursa dediler
norm fazlası değilim hocam bu sene eş özrü için düşünüyordum. Bu norm işi çözülmezse halimiz perişan.marasliyim' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/kahramanmaras-norm-kadro-fazlasi-atama-duyuru-t102348.html
istemeyin o zaman hocam
formatörlük 2008 yılında başladı. şimdiye kadar çözme girişimi yok. diyelim ki haydi çözelim deseler dahi bu 5 yılı bulursisss' Alıntı:norm fazlası değilim hocam bu sene eş özrü için düşünüyordum. Bu norm işi çözülmezse halimiz perişan.marasliyim' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/kahramanmaras-norm-kadro-fazlasi-atama-duyuru-t102348.html
istemeyin o zaman hocam
hocam 2008 yılında ilk atama oldum. formatörlik yoktu sanırım mart ayı gibi geldi maraşa. hatta iyi hatırlıyorum ben bilgisayar sınav hizmetlerine gittim benim görevim nedir ben ne yapacam yeni atandım dedim. adamalar helal olsun hocam sana dedi herkes ek ders alacam diye seviniyor sen ne yapacağını merak ediyorsun demişlerdi. ben oradan biliyorum. uygulama yeni bizim de pek bilgimiz yok demişlerdi hattasisss' Alıntı:formatör 2008 de başlamadı ben beni bildim bileli var galiba hocam![]()
Sayın Hocam Siz nerde çalışıyorsunuz ve mesela öğretmenler lisesi ne açısından sıkıntılı bu arada bende norm fazlasından tercih yapacağım.sisss' Alıntı:merkezde ihtiyaç olan okullar bakın arkadaşlar ne zaman köyden kurtulacağız, açık olanda uzak yerler
113 MERKEZ Baydemirli Ortaokulu Bilişim Teknolojileri 1 (uzak)
114 MERKEZ Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri 1 (tef)
115 MERKEZ Döngele Ortaokulu Bilişim Teknolojileri 1 (uzak)
116 MERKEZ Öğretmenler Lisesi Bilişim Teknolojileri 1 (lise sorunlu)
117 MERKEZ Önsen Ortaokulu Bilişim Teknolojileri 1 (uzak)
118 MERKEZ Şahinkayası Ortaokulu Bilişim Teknolojileri 1 (uzak)
format_01' Alıntı:Arkadaşlar malumunuz norm fazlaları atandı. maraşmeb sitesinden norm fazlası atamalarını indirebilirsiniz. Biz BÖTE mezunları meslek ve teknik liselerine atanamazken bakın sınıf öğretmenimiz nereye atanmış.
Bülent Esabil Bilir
Abant İzzet Baysal Üni.(Bolu) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği
Eski Görev Yeri: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ Şerefoğlu Ortaokulu Bilişim Teknolojileri
Yeni Görev Yeri: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ (745840)Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri
format_01' Alıntı:Arkadaşlar malumunuz norm fazlaları atandı. maraşmeb sitesinden norm fazlası atamalarını indirebilirsiniz. Biz BÖTE mezunları meslek ve teknik liselerine atanamazken bakın sınıf öğretmenimiz nereye atanmış.
Bülent Esabil Bilir
Abant İzzet Baysal Üni.(Bolu) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği
Eski Görev Yeri: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ Şerefoğlu Ortaokulu Bilişim Teknolojileri
Yeni Görev Yeri: KAHRAMANMARAŞ MERKEZ (745840)Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri