Maas ile odullendirme

Kodla Büyü
Geçen yıl bu zamanlar ödül alanlar MEBBİS'e işlenmişti. Bu sene henüz bilgi yok. Bilgisi olan var mı?

Ben de üstün başarı belgesi aldım ama maaş ödülü vs almadım bununla ilgili bir dilekçe vs de vermedim ondan mı oluyor bilmiyorum. Sendikam yok. Aktif olarak 4006-4007 lerde bulunuyorum. İlçe de kodlama yarışmalarinda köy okulumuz 1. Olmuştu o zamanlar kaymakam bey vermiş ben hiç bilmiyordum. Neyse maaş ödülü vs dediler ama senelerdir bana birşey diyen olmadi ben de dedim bekliyeyim ama 2022 de aldım üstün başarı belgesini. Bunun süreci tam olarak nasıl. Yani bir umut alır mıyım bilmiyorum liste çok kabarıktir eminim 🥲

Okul müdürü olarak tüm yazılanları özetleyecek olur isek 3 başarı alan otomatik üstün başarı alır burada müdürün bir tasarrufu yok haziran ayında mebbis ödül değerlendirme modülünde değerlendirme yapıyoruz Her hangi bir müracaat söz konusu değil modül otomatik okulda üstün başarı belgesi olanları getiriyor işte işler bu aşamada çatallaşıyor eğer bir kriterden birine 1 eksik puan verir ise ilçe kontenjanına giremezsiniz.Ben şahsen herkese tam paun verip teklif listesini de whatsapp tan okul grubuna atıyorum.İlçede aynı modül üzerinden puanlıyor her ilçenin kontenjanı var eşit puanlılar kıdeme göre sıralanıp ödül alıyor.Durum bundan ibarettir arkadaşlar.Ödül aldığınızı da maaş hesabına yatan paradan anlıyorsunuz ekim ayı gibi belge sonra geliyor.
Modüle girip idare değerlendirme yapmaz ise hiç o listeye girmiyoruz sanırım. Gidip müdür beye üstün başarı belgem olduğunu söylemem mi gerekiyor iki sene oldu geleli okulumuza.

önce okul müdürü değerlendirir, sonra ilçe sonrada il.

Maaşla ödüllendirme hakkı olanlar için her sene yazı okula gelir. Bu yazıya göre değerlendirme açılır zaten hocam.

Üstün başarı belgesi alanlar ödül için sıraya giriyor. Şu an, öncelikle daha önce hiç ödül almayanlar hizmet puanı ve hizmet süresine sıralanarak veriliyor diye duymuştum.

ilksms
Geri