Geçen yıl bu zamanlar ödül alanlar MEBBİS'e işlenmişti. Bu sene henüz bilgi yok. Bilgisi olan var mı?

Modüle girip idare değerlendirme yapmaz ise hiç o listeye girmiyoruz sanırım. Gidip müdür beye üstün başarı belgem olduğunu söylemem mi gerekiyor iki sene oldu geleli okulumuza.Okul müdürü olarak tüm yazılanları özetleyecek olur isek 3 başarı alan otomatik üstün başarı alır burada müdürün bir tasarrufu yok haziran ayında mebbis ödül değerlendirme modülünde değerlendirme yapıyoruz Her hangi bir müracaat söz konusu değil modül otomatik okulda üstün başarı belgesi olanları getiriyor işte işler bu aşamada çatallaşıyor eğer bir kriterden birine 1 eksik puan verir ise ilçe kontenjanına giremezsiniz.Ben şahsen herkese tam paun verip teklif listesini de whatsapp tan okul grubuna atıyorum.İlçede aynı modül üzerinden puanlıyor her ilçenin kontenjanı var eşit puanlılar kıdeme göre sıralanıp ödül alıyor.Durum bundan ibarettir arkadaşlar.Ödül aldığınızı da maaş hesabına yatan paradan anlıyorsunuz ekim ayı gibi belge sonra geliyor.
O da sene sonunda oluyor sanırım. Sene sonunda idareme hatırlatma yaparım olmadı.önce okul müdürü değerlendirir, sonra ilçe sonrada il.
Maaşla ödüllendirme hakkı olanlar için her sene yazı okula gelir. Bu yazıya göre değerlendirme açılır zaten hocam.
Okul müdürü ve ilçe tam puan verdiğinde geçerli söylediğiniz. Eğer ki tam puan verilmezse hiç şansınız yok malesef.Üstün başarı belgesi alanlar ödül için sıraya giriyor. Şu an, öncelikle daha önce hiç ödül almayanlar hizmet puanı ve hizmet süresine sıralanarak veriliyor diye duymuştum.
Okul müdürü ve ilçe tam puan verdiğinde geçerli söylediğiniz. Eğer ki tam puan verilmezse hiç şansınız yok malesef.