testere 7-8-9-10 filmini çeviririm ben o müdürle..

uhaha:
şaka bir yana.. hakkınızı hukuki yollarla arayın.
sizde o müdüre psikolojik baskı yapın.
gördüğünüzde selam vermeyin
her usulsüz durumu eften püften bile olsa şikayet edin.
sizi dersten çağırırsa gitmeyin, nöbetteyken çağırırsa gitmeyin..
kendinizi okulun işleriyle fazla yormayın.. verilen işleri bir müddet savsaklayabilirsiniz.
psikologa giderseniz 1 sefer gitmeyin sürekli aynı, ilgili bir psikologa gidin..
davanızda bu psikologu şahit olarak bile gösterebilirsiniz yada aldığınız raporları..
onun yüzüne bakarken her seferinde alaycı ve iğrenirmiş gibi birazda gülümseyerek ve acıyarak bakın
yaptığı bu tür baskıları mutlaka ama mutlaka şikayet dilekçesiyle ilçe milli eğitim müdürlüğüne verin. mesela hizmetli size çıkıp çıkmadığınızı sorgulamak amaçlı geldiyse sizde bundan rahatsız olduysanız bunu mutlaka dilekçeyle şikayet edin. yani günde 1-2-3 dilekçe düzenleyip verebilirsiniz..
konuyu başbakanlık, ankaradaki etik kurulu vb gibi üst düzeylere şikayet gerektiğinde mutlaka yapın.
ilçe- il müdürüne açıkça baskı altında olduğunuzu söyleyin.. ilgilenmesini isteyin.. dilekçelerinizi verirken gidin konuşun her seferinde gerekirse her gün gidin, her yaşadığınız sorun için gidin bence. ayrıca il-ilçe milli eğitim müdürüne kendinize şiddet yapıldığını ceza mahkemesine dava açmak istediğinizi, valiliğin ilgili makamı olup olmadı neler yapabileceğinizi sorun, muhabbet edin, yardım isteyin..
okulunuzdaki öğretmen arkadaşlarınıza bu durumu anlatın yardım isteyin tavsiye alın sohbet edin en azından rahatlayacaksınız..
müdürü takmayın.. rapor alın ve şehir dışına tatile gidin, bunu psikolog raporuna dayanarak yapın. psikolog hava değişimi raporu yazsın..