barthez' Alıntı:İşte yaşadığımız problemlerin çoğunu o müdürün karşına geçtiğinde titreyenler yüzünden yaşıyoruz. Dimdik duracaksın bu yaşamda ve öylede öleceksin. Ne yalaka adamdı demicekler, ne tutarlı adamdı dicekler.her_dem' Alıntı:burdakilerin gazına gelerek işleri yapma. birçoğu müdürün odasından içeri girdiklerinde karşılarındaki cellatmış gibi titrer. burda asıp keser.
müdürün sana memuriyetini bitiririm dediyse sendikan neye dayanarak bu şekilde öğretmenimin memuriyetini bitiriyorsun demesi bile yeterli olacaktır.
stajerken müdür bana demişti ve hiçbirşey bilmediğim için susup kalmıştım. ahh simdiki aklım olsada o güne geri dönsem. ahhh ahhh sonradan öğrendik herşeyi anlatan olması
hocam yalaka olmadığımdan zaten bunlar oldu, memuru geliyor yanıma özür dilemem için ama ben bişi yapmadım ki özür diliyim, adam bana ders vermiyor normumu sıfırlıyor bt sınıfını sınıf yapıyor, başka okula görevlendirme çıkartıyor ben bunların hiçbişi olmamış gibi davranıp özür dilicekmişim müdürden, yok daha neler..