hocam politik olarak çözülme şansı yok malesef kendisi hakkında daha önce yaptığı mobbingle ilgili iki kez şikayetçi oldum soruşturmanın birisi tamamlandı birisi şu an devam ediyor. Anlayacağınız benden intikam alma uğruna sınıfta ders işleyen öğrencileri bile düşünmeden yapmış. öğretmenler odamız birinci katta biraz küçük bir odadaydı ama toplantı harici küçüklüğü sıkıntı olmuyordu toplantılarda zaten yılda 3 kez sınıfların birinde yapılıyordu amaç burda tamamen beni zor durumda bırakmak. duvarlardaki portlardan swithe kadar herşeyi sökmüş bilgisayarları masaları herşeyi çıkartmış sendikam ne yazıkki geçen yılda tecrübe ettiğim üzere bir yere kadar destek oluyor sonrasında onlarda bişey yapamıyor
Böyle okulda çalışılmaz hocam,iş kopmuş artık sizde.görevlendirme istiyorsanız onu talep edebilirsiniz Bt il koordinatörleri anlayışlı oluyor genelde onlarla halledebilirsiniz kimseye ağız eğmeye gerek yok .inanın daha mutlu olursunuz.
Başka okuyan arkadaşlar varsa da defalarca gördüğüm tecrübemi yazak isterim ;
-MEB de en iyi çözüm başka bir kurumun yöneticisinin algısıdır isterse zabıta amiri olsun müftü olsun önemli değil,bunlara bir sorunu çözemiyor gözüyle bakılıyor ve çok güçlerine gidiyor.hele ricalarını asla kıramıyrolar.aklımızda olsun.
Mem de de kaymakamlıkta da mecburiyetten çalıştım zamanında bu angaryaların bana kattığı tek şey;
-Mobing oluşma şartları çok zordur, faklı yazılı olaylar şartı var ve en önemlisi 6 ay aralıksız devam etmesi var.(hırsızlık ve taciz dışında amirlerin neredeyse sınırsız yetkileri var.yada şahidi bol dansöz gibi kıvırma da denebilir )
-Cimer bimer Şikayetini şikayet ettiğin kişi cevaplar
-Sendikalar hatır gönül işlerinde devreye girer sıkıntı durumlarında etkisizlerdir
-huzursuz olduğun bir kurumda çalışıyorsan hehe diyip geçeceksin herşeye ,iyi bir olmaya çalışmayacaksın ,görmezden geleceksin saat doldurmaya bakacaksın.umursamaz olmak her şeyin ilacı
Çok kafaya takmayın hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları