hocam bununla ilgili kaynak yazar mısın?9. Sınıfta Python kalkmamış mıydı hocam? Programlamaya giriş ve Algoritma olacak şekilde değişti modül içeriği. İlk programlamaya girişi seneye yaymak gerekiyor.
Programlamaya Giriş ne demek? Programlama dillerinden bir tanesine tanıtım amaçlı(ki zaten 1 saatte anca tanıtım yapılır) girilir mi yoksa sadece algoritma mı gösterilir? Modüller net olmadığı ve elimizde kaynak olmadığı için bu sıkıntılar sürecektir.9. Sınıfta Python kalkmamış mıydı hocam? Programlamaya giriş ve Algoritma olacak şekilde değişti modül içeriği. İlk programlamaya girişi seneye yaymak gerekiyor.
Hocam ilk defa Fen Lisesi'nde çalışacağım. Planlama nasıl olacak? Ders adı, saatler, içerik?liselere göre ders sayısı farklı . Fen liseleri için 2 saat zorunlu. Python devam..
ekte tebliğler dergisi de var.liselere göre ders sayısı farklı . Fen liseleri için 2 saat zorunlu. Python devam..
hocam bununla ilgili kaynak yazar mısın?
Hocam kaç gündür burada konuşuluyor ya.Programlamaya Giriş ne demek? Programlama dillerinden bir tanesine tanıtım amaçlı(ki zaten 1 saatte anca tanıtım yapılır) girilir mi yoksa sadece algoritma mı gösterilir? Modüller net olmadığı ve elimizde kaynak olmadığı için bu sıkıntılar sürecektir.
Üniversitelerde birebir aynı isimli ders var. Şimdi içeriklerine baktım, yarısı sadece algoritma göstermiş diğer yarısı algoritmadan sonra hafiften programlama diline girmiş.![]()
elimize net öğretim programı geçene kadar bunlar kurtarır bizi.Yener hocam elinize sağlık. Fen Lisesi için de bu plan kullanılır sanırım. Modüllere göre plan içeriğini değiştirmek mümkün mü?
ekte tebliğler dergisi de var.
baktınız mı hocam?
liselere göre ders sayısı farklı . Fen liseleri için 2 saat zorunlu. Python devam..
lütfen ukalalık atfetmeyin,Hocam kaç gündür burada konuşuluyor ya.
Fen lisesinde, Anadolu Lisesinde, Sosyal Bilimler liselerinde değişti içerik diye. Herkes 9. Sınıfta algoritma anlatılacak 10. Sınıfta programlama dili yada robotik kodlama anlatılacak diyor
fen lisesi hazırlıklı ise 4 (hazırlıkta)Yener hocam elinize sağlık. Fen Lisesi için de bu plan kullanılır sanırım. Modüllere göre plan içeriğini değiştirmek mümkün mü?
Hocam ukalalık etmiyorum lütfen dikkatli olur musunuz? Tebliğler dergisini yayınlamış ama okumamışsınız. Ben hata varsa gözden kaçan düzeltilebilir sonra uğraşılmasın diye yazdım. Artı yıllardır kullandığım, kendimin oluşturduğu ve çekinmeden yararlı olsun diye yayınladığım ve bana ait olan plan formatını kullanıyorsunuz o ukalalık olmuyor ama hata yapmış olabilirsiniz diye yardımcı olmak isteyince ukala oluyorum.lütfen ukalalık atfetmeyin,
diyorsunuz ki kaynak: dedikodu?
bence de az da olsa programlama dilini tanıtmak lazım.Programlamaya Giriş ne demek? Programlama dillerinden bir tanesine tanıtım amaçlı(ki zaten 1 saatte anca tanıtım yapılır) girilir mi yoksa sadece algoritma mı gösterilir? Modüller net olmadığı ve elimizde kaynak olmadığı için bu sıkıntılar sürecektir.
Üniversitelerde birebir aynı isimli ders var. Şimdi içeriklerine baktım, yarısı sadece algoritma göstermiş diğer yarısı algoritmadan sonra hafiften programlama diline girmiş.![]()
Üstadım şöyle bir ibare var ama;
Hocam, winrar sürümünüz eski olabilir. Denedim iniyorArşiv hasarlı, tekrar paylaşma imkanınız var mı
hocam elinize sağlık fakat bakanlığın dediğine göre ilk defa bu dersi alacaklar için 1 yıl boyunca programlamaya giriş ve algoritma modülü (kısmı) anlatılacak. sonraki sene Python anlatılabilir. yani bu hâliyle yıllık planınız hatalı oluyor. ben şahsen sadece algoritma kısmının seneye yayılmasının doğru olacağını düşünüyorum. yıllık plan resmi evrak niteliği taşıdığı için ya Python da anlatalım ne olacak diyemeyiz. ha gayri resmi anlatırsınız ama yıllık planda olmaz.
aynen hocam. bakanlık böyle istiyor. sadece algoritma kısmını anlatacağız bu sene ilk defa seçecekler için.Üstadım şöyle bir ibare var ama;
Ekli dosyayı görüntüle 73958
acaba 9. sınıflarda,"programlamaya giriş ve algoritma" daha sonrasında yani 10. sınıfta mı diğerlerine göre plan yapılacak.
Emeğiniz için teşekkürler hocam. Sadece tarihlerde sıkıntı var. Sanırım tarihler geçen yıla göre kalmış. Onu da düzeltebilirseniz Tam olacaktır.Arkadaşlar ben 9.sınıfı sadece "programlamaya giriş ve algoritma" olarak bu şekilde böldüm. İnceleyip onaylarsanız bunu kullanalım.
doğrusu bu şekilde olmalı.Arkadaşlar ben 9.sınıfı sadece "programlamaya giriş ve algoritma" olarak bu şekilde böldüm. İnceleyip onaylarsanız bunu kullanalım.