Bende aldım arkadaşlar kargom 2 gunde geldi. Teşekkür ederim.
Hocam afiyetle tüketin. Yorumunuzu okuyunca çok mutlu oldum@nuribjk Zeytinyağı güzel paketlenmiş şekilde geldi. Tadına bakmak bugün nasip oldu. Tadına doyum olmuyor. 4x5lt söylemiştim ben. Bizim iki kutuyu komşular aldıÜçüncüye de bir talip var. Belki yakında bir sipariş daha geçerim yağ bitmeden
![]()
gerçek olmayan zeytinyağı nasıl olur kiArkadaşlar, ben de Akhisarlıyım. Burası zeytinin ve zeytinyağının başkentlerinden biridir. Nuri Hoca'm gerçekten en doğru bilgilendirmeyi yapmış. Gerçek zeytinyağı tüketmek isteyenler Nuri Hoca'mdan alabilir.
Marketten aldığınız bir zeytinyağına bakarsanız oldukça homojen ve parlak bir görünümde olduğunu görürsünüz. Bu yağlarda katkı olduğu için böyle bir görünüme sahip olduğunu bir uzmandan dinlemiştim. Yeni zeytinyağı bir süre geçtikten sonra daha saf bir görünüm alır ama markettekiler gibi anormal bir parlaklık olmaz.gerçek olmayan zeytinyağı nasıl olur ki
Manisa bölgesinde 200 TL den zeytinyağı verdiğini söyleyenler var anneme acaba güvenilir midir arkad
Ben de Manisa Akhisar'dayım Hocam. Yıllardan beri zeytin işinin içindeyiz. Zeytinyağına ihtiyacınız varsa özelden yazabilirsiniz. İşin aslı 200TL'ye zeytinyağı satanların o fiyata nasıl verdiklerini ben de anlamış değilim.Manisa bölgesinde 200 TL den zeytinyağı verdiğini söyleyenler var anneme acaba güvenilir midir arkadaşlar
Ben de Manisa Akhisar'dayım Hocam. Yıllardan beri zeytin işinin içindeyiz. Zeytinyağına ihtiyacınız varsa özelden yazabilirsiniz. İşin aslı 200TL'ye zeytinyağı satanların o fiyata nasıl verdiklerini ben de anlamış değ
hocam ismini bilmyorum açıkcası ama kg 200 tl demişler şuan halihazırda ne kadar fiyat hocamBen de Manisa Akhisar'dayım Hocam. Yıllardan beri zeytin işinin içindeyiz. Zeytinyağına ihtiyacınız varsa özelden yazabilirsiniz. İşin aslı 200TL'ye zeytinyağı satanların o fiyata nasıl verdiklerini ben de anlamış değilim.