kabinet kablo isimlendirilmesi.

Kodla Büyü

bağan

Üye
iyi günler bu sene yegitek görevi aldım. okulumuzun tahtalarının bir kısmında internet var bir kısımında internet mevcut değil. acess pointte B01 gibi numarlandırılırken kabinet te hep A harfi ile numaralandırılmış. Nasıl çözebilirim bu durumu faz 2 tahtalar bu arada

sistem odasında a4 kağıdı üzerinde bir dağıtım şeması yapıştırmış olmaları gerekiyor.genelde kabinetin üzerine cama yapıştırılar o şemada hangi odaya hangi ucun gittiğinin çizimi olması lazım hocam

Hocam eğer AP lerde B01 B02 diye numaralandırma yapmışlarsa muhtemelen switchte ki A01 A02 ile eşleştirmişlerdir. Bağlantı olmayan sınıfların AP cihazlarında bağlantı ışığı var mı? Sorun AP ile tahta arasındaki kablolarda da olabilir. Teker teker kontrol etmen gerekir.

Teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim. Bide iki tahtamızda ekran bi anda kararıp sonra bi kaç sn sonra kaldığı yerden devam ediyor neden acaba

Teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim. Bide iki tahtamızda ekran bi anda kararıp sonra bi kaç sn sonra kaldığı yerden devam ediyor neden acaba
Bu sorun bazı cihazlarımızda bizde de oluşuyor. Format sonrası sorun düzeliyor. Sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Ama format atmak daha kolay geldiği için uğraşmıyorum.

ilksms
Geri