hocam hayırlı olsun, bundan sonra hızla büyür, gelişir, Allah sağlık sıhhat huzur versin..EynelMefer' Alıntı:netten alınacak son şey gibi geliyor bana kıyafet özellikle bebek için![]()
bu arada bugün 40 ımız çıktı kızımızın, Allah isteyen herkese güzel bebişler nasip etsin, amin...
aminnnnn.....EynelMefer' Alıntı:netten alınacak son şey gibi geliyor bana kıyafet özellikle bebek için![]()
bu arada bugün 40 ımız çıktı kızımızın, Allah isteyen herkese güzel bebişler nasip etsin, amin...
hocam annelerin değil babaların yapmaları gerekenler var. Çocuklar duyduklarını değil gördüklerini öğreniyor. Siz bütün gün seviyor deyin boşş.. Babanız ilgilidir mutlaka ama çocuğun istediği şeyler farklıdır belki...Konuyu açtığım zaman benimki daha babcıydı şimdilerde dengeli gidiyor. Ama geceleri uyandığında filan babasını istiyor çok zamn onunla uyumak istediği akşamlar da çok, babamız, ilginçtir, benden daha sabırlı ona karşı tabi ben yedirmek için bütün eforumu harcamaktan gösterecek sabır bulamıyorum çok zmanemines' Alıntı:arkadaşlar benim kızım bana aşık acaba bu babasına aşık çocuklar için annelerin uyguladığı özel bir yöntem varmı.
mesela ben eve giderken aldığımız her şeyi baban aldı diyorum, baban seni seviyor baban şxöyle böyle ama vallahi sanki kızımı tek başıma büyütüyor gibiyim. :cry:
ben çok yemiştim ayva :+1:gelişimci' Alıntı:aminnnnn.....EynelMefer' Alıntı:netten alınacak son şey gibi geliyor bana kıyafet özellikle bebek için![]()
sanırım güzel bebişler içinbol bol ayva yemek gerek :idea:
gamzeleri var mı pekişeffaf' Alıntı:ben çok yemiştim ayva :+1:gelişimci' Alıntı:aminnnnn.....EynelMefer' Alıntı:netten alınacak son şey gibi geliyor bana kıyafet özellikle bebek için
kelebeketkisi' Alıntı:Basliga yazilanlari okudum genelde herkesin cocugu kucuk, belki insnmayacaksiniz ama sorunlar da kucuk, benim buyuk kizim 12, kucuk 5,5 yasinda. Zaman cok cabuk geciyor, dolu dolu yasamak lazim sevdiklerimizle. Bir cocugum daha olsa kiz olmasini isterdim herhalde...
walla hocam haddinden fazla tatlı ama hiçbir anne aksini söylemez heralde. Tatlılıktan kastınız güzellikse evet güzelgelişimci' Alıntı:gamzeleri var mı pekişeffaf' Alıntı:ben çok yemiştim ayva :+1:gelişimci' Alıntı:aminnnnn.....EynelMefer' Alıntı:netten alınacak son şey gibi geliyor bana kıyafet özellikle bebek için
bi de haddinden çok mu fazla tatlı
biz de ona göre hareket ederiz artık :idea:
şeffaf' Alıntı:hocam yazı beklemek isabetli olacak bence de...bu defa da ramazan girecek araya ama uğraşıcaz artık mecburen. bir de merak ettiğim bişey daha var alıştırma döneminde dışarıda uzun vakit geçirdiğinizde bez taktınız mı.. özellikle hafta sonları avmlerde saatler geçiyor..
seldabal' Alıntı:hocam heralde büyük tuvaletinde bahsediyorsunuz. o çocuklarda travmaya yol açıyormuş kendilerinden bir parça gittiğini sanıyorlarmış, zamanla alışacaktır ama bu arada kabızlık ve çatlak oluşması gibi sıkıntılar olabiliyormuş bol sıvı verilmesi gerekiyor.
seldabal' Alıntı:sadece anne sütü derken :?: