şeffaf' Alıntı:hocam ilk fırsatta dr a götürmeyi düşünüyorum, tetkik vs ne gerekiyorsa yapsınlar. inşallah bişi yoktur, bu sonucu alırsam bırakıcam artık onunla uğraşmayı. bana kalsa yemek için peşinden o kadar koşturmam ama eşim bunaltıyor beni, sürekli farklı besinler alıyor belki sever de yer diye, uğraşmak zorunda hissediyorum..Bir de anne olunca anlıyacaksınız, çocuk yemediği gün elim iş tutmuyor, moralsiz geziyorum ve nerdeyse her günüm böyle..Allah iştahını açacak bir sebep yollar inşseyma' Alıntı:Şeffaf hocam, ben de kendimi bildim bileli hep ortalamanın baya altındaydı kilom. İlkokul birdeyken 7 yaşında zar zor 19 kilo olmuştum. annem babam bana sürekli bişeyler yedirmeye çalışırdı, doktorlara götürürlerdi, iştah şurubu alırlardı, ama ben hiç bişey yemezdim, annem derdi ki sevdiğin ne var söyle onu yapıyım derdi, bi düşünürdüm sevdiğim canımın istediği hiç bişey olmazdı, bazen acıkırdım ama canım hiç bişey istemediğinden bişey yemezdim. annem ne yapacağını şaşırırdı, babam kolumdan tutup yemek yedirmeye çalışırdıÖyle veya böyle büyüdüm gittim işte, evlendim şimdi nasıl iştahlıyım... bence çocuğunuza çok ısrar etmeyin, mesela ben şimdi bile annemlere gidince yemek yiyesim gelmiyo.
İnşallah hocam.. Allah yardımcınız olsun. Ben de çocuğum olursa inşallah bu yönlerden bana benzemez diyorum