hocam şimdi görüştüm kendisiyle serverdan kaynaklı bir sıkıntı söz konusuymuş bugün yarın açılacağını sitenin yerinde olduğunu bana söyledi bir iki gün sonra faydalanmaya devam edebilirsiniz.bakımda yazdı ilk önce şimdi hiç açmıyor keşke komple siteyi indirseydik.
teşekkürler hocamhocam şimdi görüştüm kendisiyle serverdan kaynaklı bir sıkıntı söz konusuymuş bugün yarın açılacağını sitenin yerinde olduğunu bana söyledi bir iki gün sonra faydalanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam merak etmeyin. O sitede ciddi emek verdim. Kolay kolay kapatmam. Maliyeti önemli değil. Yeterki faydalı olsun. Ben bu kadar takip edildiğini bile bilmiyordum. Şu anda şaşırdım ve mutlu oldum. Site için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İlginize teşekkür ediyorum.bakımda yazdı ilk önce şimdi hiç açmıyor keşke komple siteyi indirseydik.
hocam maddi olarak siteye bağış yeri aç istersen her türlü destek oluruz; teşekkürler.Hocam merak etmeyin. O sitede ciddi emek verdim. Kolay kolay kapatmam. Maliyeti önemli değil. Yeterki faydalı olsun. Ben bu kadar takip edildiğini bile bilmiyordum. Şu anda şaşırdım ve mutlu oldum. Site için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İlginize teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
Mehmet hocam, yeri gelmişken yazalım. İkinci dönemde Arduino ve mBlock ile devam etmek isterken sitenizi keşfettim. Çok düzenli ve sistematik hazırlamışsınız. Arkadaşların da dediği gibi faydalandığımız bir site haline geldi. Emeğinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Hocam merak etmeyin. O sitede ciddi emek verdim. Kolay kolay kapatmam. Maliyeti önemli değil. Yeterki faydalı olsun. Ben bu kadar takip edildiğini bile bilmiyordum. Şu anda şaşırdım ve mutlu oldum. Site için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İlginize teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
Hocam teşekkür ederim ilginize. Maddiyat sıkıntı değil. Çok sağolun.hocam maddi olarak siteye bağış yeri aç istersen her türlü destek oluruz; teşekkürler.
Teşekkür ederim hocam. Çok sağolun.Mehmet hocam, yeri gelmişken yazalım. İkinci dönemde Arduino ve mBlock ile devam etmek isterken sitenizi keşfettim. Çok düzenli ve sistematik hazırlamışsınız. Arkadaşların da dediği gibi faydalandığımız bir site haline geldi. Emeğinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Teşekkür ediyoruım HocamŞimdiye kadar böyle bir siteden haberim olmadığı için çok üzüldüm. Hazırlayan hocamızın emeğine sağlık.
Sağolun hocamBende eğitimlerde kullanıyorum. Oldukça başarılı bir kaynak oldu benim için. Emeği geçen arkadaşıma teşekkürü borç bilirim. Sağolun
Kolay gelsin hocam.Emeğinize sağlık hocam. Geçen yıl keşfettim ve kurslarımda kullanıyorum sitenizi. Öğrencilerim de faydalanıyor.![]()
Sağolun hocamFaydalı bir site. Emeklerinize sağlık hocam