esen5252
Site Gezgini
www.mydesignhaber.com -> Bu tasarımla ilgili her şey bu sitede var...
Aynı şeyi başka bir arkadaşın sitesinde de denedik. Aynı hatayı verdi.canegemen' Alıntı:Defalarca yaptım sayın hocam ama sayfada sadece anasayfa.html gözüküyor..İlginize teşekkür ederim.erbay111' Alıntı:HTML_okul_sitesi klasörünü yada klasör içeriğini olduğu gibi atarsanız çalışır . spot.css, stilana.css, stilframe.css biri eksik olabilir.Bir de tüm dosyaları yeniden atmayı deneyin. crome mozilla ve explorerde uyumlu çalışıyor sorun yaşamadım.
hocam pek bilmiyorum ama bu siteyi kullanmak bir problem ya da telif hakkı gibi bir şey doğurur mu?esen5252' Alıntı:http://www.mydesignhaber.com -> Bu tasarımla ilgili her şey bu sitede var...
yaka' Alıntı:hocam pek bilmiyorum ama bu siteyi kullanmak bir problem ya da telif hakkı gibi bir şey doğurur mu?esen5252' Alıntı:http://www.mydesignhaber.com -> Bu tasarımla ilgili her şey bu sitede var...![]()
bende de aynı sorun var.index.html ve anasayfa.html varken giriş sayfası olarak anasayfa.html yi görüyor.canegemen' Alıntı:Aynı şeyi başka bir arkadaşın sitesinde de denedik. Aynı hatayı verdi.canegemen' Alıntı:Defalarca yaptım sayın hocam ama sayfada sadece anasayfa.html gözüküyor..İlginize teşekkür ederim.erbay111' Alıntı:HTML_okul_sitesi klasörünü yada klasör içeriğini olduğu gibi atarsanız çalışır . spot.css, stilana.css, stilframe.css biri eksik olabilir.Bir de tüm dosyaları yeniden atmayı deneyin. crome mozilla ve explorerde uyumlu çalışıyor sorun yaşamadım.
t85' Alıntı:bende de aynı sorun var.index.html ve anasayfa.html varken giriş sayfası olarak anasayfa.html yi görüyor.canegemen' Alıntı:Aynı şeyi başka bir arkadaşın sitesinde de denedik. Aynı hatayı verdi.canegemen' Alıntı:Defalarca yaptım sayın hocam ama sayfada sadece anasayfa.html gözüküyor..İlginize teşekkür ederim.erbay111' Alıntı:HTML_okul_sitesi klasörünü yada klasör içeriğini olduğu gibi atarsanız çalışır . spot.css, stilana.css, stilframe.css biri eksik olabilir.Bir de tüm dosyaları yeniden atmayı deneyin. crome mozilla ve explorerde uyumlu çalışıyor sorun yaşamadım.
bu uyarı meb haber, hava durumu bilgilerini internetten çekdiği için geliyor, hosta atınca olmaz.neyzenoktay' Alıntı:Erbay11 hocam ben şablonu düzeltiyorum da flaşları internet explorer da açarken Activex denetimi istiyor..hosta atınca düzelir mi acaba siz ayrı bi kod eklediniz mi...
erbay111' Alıntı:bu uyarı meb haber, hava durumu bilgilerini internetten çekdiği için geliyor, hosta atınca olmaz.neyzenoktay' Alıntı:Erbay11 hocam ben şablonu düzeltiyorum da flaşları internet explorer da açarken Activex denetimi istiyor..hosta atınca düzelir mi acaba siz ayrı bi kod eklediniz mi...
Sargon' Alıntı:emeğinize sağlık :+1:
mydesign şirketinden olmasın arkadaşamip33' Alıntı:Adamın ilk paylaşımı bu kadar güzelse düşünün siz gerisini..
Gerçekten çok güzel elinize sağlık hocam.