o sayıdaki maddelerin bir kısmı mahkemece iptal edildi.
Geriye dönük değişiklik olmaz hocam, pek hukuk devleti değiliz diyelim ki oldu o da ayrı bir dava konusu olur.
Genelde böyle konularda her iki tarafın da aleyhine değişiklikler oluyor.
Her ay 1 puan, 0,5 puan ya da hatta zaten para alıyorsunuz, hizmet puanı yok deseler kim ne diyebilir?
Tamam hatırladım hocam.Yüksek lisans, başarı belgesine vb verilen puanlar geri alındı mesela. Ve bu konuda yıllardır bir düzenleme yapılmadı.
Merhaba hocam. Bir gelişme var mı?En son bakan Çorum’da Nisan sonu demiş. Bakalım doğru çıkacak mı.
Merhaba hocam. Bir gelişme var mı?
Belletmenlik puanıyla ilgili bir şey yazılmamış.Bildiğim son haber şu. Tabi doğrudan puan yazılmamış ama:
Belletmenlik puanıyla ilgili bir şey yazılmamış.
Marttan beri puan eklenmedi
Bence bir kaç ay içerisinde gelir. Puansız yapacaklarını düşünmüyorum. Sizce ?Maalesef yok.
Bakan kendisi Ramazan bayramı sonrasını işaret etmişti, ama olmadı. Resmi gazetede yayınlana kadar öğrenemeyceğiz bu gidişle ...
Bence bir kaç ay içerisinde gelir. Puansız yapacaklarını düşünmüyorum. Sizce ?
Ücret yerine daha çok puanla teşvik ederler diye düşünüyorum.Bilemiyorum.
Yetkili sendika toplu sözleşme in beletmenliğe sadece ücret artışı talep etmiş.
hizmet puanı resmen öğretmenlerin özlük haklarına alenen tecavüze dönüştü,
zaten her okulun puanı çalışma şartları belli bunun haricinde isteyen herkesin dyk kursu açamadığı, isteyen herkesin yurt nöbeti tutamadığı
ayrıca doğuda ekstra kalınca verilen arttırımlı hizmet puanları hepsi öğretmenlere hakaretten başka birşey değildir.
Ben şahsen 11 yıl güneydoğuda çalıştım okulum 14 puandı şimdi ben enayi yerine konulmuyorumda ne oluyor bizim çalıştığımız yıllarda geçtiğimiz yollarda mayınlar patlıyordu şimdi güneydoğudaki birçok il batıdan da egedeki illerden de daha müreffeh ve güzel evler pazar daha uygun ve daha kaliteli
arttırımlı ek puan verilmesi kadar saçma ve haksızlık adaletsizlik adına birşeyok.
dünkü bebeler bizim iki katımız puan yapmış nasıl bu haksızlıklar sayesinde ki doğuda bizde çalıştık oradaki dyk ların nasıl işlediğini biliyoruz çok azı hariç çoğunda devam edecen öğrenci sayısı yetersizdir veya yoktur yada öğretmen normal ders saatinde testi verir bunları çöz çözemediklerini getir teneffüste bakarımla geçiyorlar bu mudur arttırımlı hizmet puanı bir kişinin bile hakkının yenmesine sebep oluyorsa ki olduğu çok aşikar kesinlikle kaldırılmalı herkesten de ek puanlar silinmeli adalet ve eşitlik adına, okulun puanı neyse onunla hizmet puanı değerlendirmesi yapılmalı
illa birşey verilmek isteniyorsa örneğin 5 yıl boyunca aralıksız kurs verene 6 ay yıpranma payı verilebilir gerisi hak gaspıdır hemde kılıfına uydurulmuş hak gaspı