HEM-BÖTE/BT?

Kodla Büyü
2025 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu B Bendi 18. Madde: "... halk eğitim merkezlerinin bazı alanları(1) bu duyuru kapsamının dışındadır."
Belirtilen alanlar içinde Bilişim Teknolojileri de var. Bu maddeye göre halk eğitim merkezlerinin bilişim teknolojileri alanına başvuru yapılamayacak diye anladım.

2025 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu B Bendi 18. Madde: "... halk eğitim merkezlerinin bazı alanları(1) bu duyuru kapsamının dışındadır."
Belirtilen alanlar içinde Bilişim Teknolojileri de var. Bu maddeye göre halk eğitim merkezlerinin bilişim teknolojileri alanına başvuru yapılamayacak diye anladım.
O zaman ingilizce ve müzik de başvuru yapamayacak kılavuza göre

O zaman ingilizce ve müzik de başvuru yapamayacak kılavuza göre
1 Almanca, Arapça, Beden Eğitimi, Bilişim Teknolojileri, Biyoloji, Coğrafya, Çince, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Felsefe, Fizik, Görsel Sanatlar, İlköğretim Matematik, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Matematik, Müzik, Okul Öncesi, Özel Eğitim, Rehberlik, Rusça, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler, Tarih, Teknoloji ve Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe

Bu branşların hepsi

BBNET
Geri